Dimecres, 15 de maig de 2024
turisme

Una delegació del Sobirà visita el sud de França per conèixer bones pràctiques en el sector de la bicicleta

L’activitat ha estat organitzada per Sobirà Dinàmic amb l’objectiu de contribuir en la desestacionalització turística a la comarca

Pallars Digital Pallars Sobirà | 29 d'abril de 2024 a les 11:03
Responsables institucionals i empresaris turístics, la setmana passada a França | Sobirà Dinàmic
Responsables institucionals i algunes empreses del sector de la bicicleta del Pallars Sobirà van participar la setmana passada en una sortida d'intercanvi d’experiències i bones pràctiques a les estacions de Val Louron i Peyragudes, al departament francès dels Alts Pirineus.

L'activitat, organitzada per Sobirà Dinàmic, té com a objectiu conèixer experiències de desenvolupament econòmic i desestacionalització turística en el sector de la bicicleta, així com per fomentar la col·laboració entre el sector públic i privat.
 
Els participants van tenir l'oportunitat de reunir-se amb els responsables i tècnics per aprendre de primera mà estratègies i coneixements que han permès impulsar un projecte turístic en el sector del cicloturisme, i que ha contribuït al creixement sostenible i la diversificació, fet que afavoreix el desenvolupament d’un territori petit de muntanya.

La posada en comú d’estratègies, la identificació d’elements de les bones pràctiques i aplicables al nostre territori ha de permetre una transferència efectiva de coneixements i accions, fonamentals per impulsar projectes que contribueixin a diversificar l'economia, atraure nous visitants i millorar la qualitat de vida dels residents locals.
 
L'èxit d'aquesta sortida d'intercanvi destaca el compromís del territori pallarès amb la promoció del turisme sostenible, responsable i desestacionalitzat. Així mateix, evidencia el valor de la col·laboració publicoprivada com a motor d'innovació i desenvolupament en els sectors clau per a la nostra economia.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació