Dissabte, 27 d'abril de 2024
obres

Sort destinarà 61.000 euros a l'ampliació i millora de l'skatepark durant el 2024

Les obres per reubicar l'equipament es licitaran durant els pròxims mesos i compten amb un ajut de la Diputació de Lleida

Pallars Digital Sort | 10 de gener de 2024 a les 11:00
L'skatepark de Sort en una imatge d'arxiu | Ajuntament de Sort
L'Ajuntament de Sort destinarà una partida de 61.295,10 euros per a l'ampliació i millora de l'skatepark. Les obres, tal com ha confirmat a Pallars Digital l'alcalde de Sort, Baldo Farré, es licitaran durant els pròxims mesos i compten amb un ajut de la Diputació de Lleida en el marc del Pla de cooperació municipal per a inversions.

En paraules del consistori, la millora de l'equipament busca "promocionar i desenvolupar els espais esportius municipals aprofitant la força integradora del paisatge", i la seva ubicació en un àmbit d'equipaments esportius, com són el pavelló, la piscina o la zona d'exercici per a la gent gran.
 
L'skatepark de Sort -una demanda històrica del municipi- va entrar en funcionament durant el mes de juny del 2022 després que finalitzés la primera fase de les obres, amb un pressupost 60.000 euros. La d'enguany serà la segona fase, la qual té com a objectiu reubicar l'equipament i d'adaptar-lo a les necessitats d'entrenament i oci actuals del municipi i del Pallars Sobirà.

 
El projecte va ser fruit d'un procés participatiu de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà, i per l'Ajuntament de Sort i el seu alcalde, Baldo Farré, es tracta d'un "reclam més que dona un valor afegit al municipi", així com un equipament complementari molt important per l'après ski.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació