Diumenge, 28 d'abril de 2024
accident

Un vehicle calcinat provoca retencions a la C-13 a Llavorsí

El conductor del vehicle ha sortit il·lès i set dotacions dels Bombers també han hagut d'apagar la vegetació propera a la via

Tomàs Garcia Espot Llavorsí | 17 de juliol de 2023 a les 18:34
Dos efectius dels Bombers apagant el cotxe en flames | Bombers
Un vehicle calcinat ha provocat retencions aquesta tarda a la carretera C-13, a l'altura de Llavorsí. Per causes que encara es desconeixen, el cotxe ha sortit de la via i s'ha incendiat. L'avís s'ha donat a les 16:11 h al punt quilomètric 144.1, i els Bombers hi han enviat set dotacions.
 
El conductor del cotxe, veí del Pallars, tal com apunten fonts del cos, ha sortit il·lès de l'accident, i els efectius només han hagut d'extingir el vehicle, així com la vegetació del voral de la carretera que també s'havia encès.
 

Imatge del vehicle totalment incendiat. Foto: Bombers


La ràpida intervenció dels Bombers i la "poca disponibilitat" de combustible han evitat que el foc s'estengués al bosc. A les 16:49 h el vehicle ja estava apagat, mentre que minuts després de les 17:00 h el foc del voltant ja estava completament extingit. L'accident ha congestionat trànsit durant unes hores en tots dos sentits, i s'ha hagut de donar pas alternatiu als vehicles.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació