Divendres, 19 d'abril de 2024

Àlex Garcia revalidarà l'alcaldia de Talarn després que Junts finalment no presenti llista

La candidatura no ha pogut reunir a temps els set membres necessaris per tancar la llista per al 28-M

Tomàs Garcia Espot Pallars | 2 de maig de 2023 a les 09:14
Àlex Garcia, segon per l'esquerra, en una imatge d'arxiu | Diputació de Lleida
Àlex Garcia continuarà com a alcalde de Talarn durant quatre anys més després que Junts finalment no es presenti a les eleccions municipals. La candidatura del partit en aquest municipi només comptava amb dos persones, i acabat el termini no ha pogut reunir els set membres necessaris per poder concórrer als comicis.


En conseqüència, la llista de l'actual batlle, Som Talarn-Acord Municipal, lligada a Esquerra Republicana (ERC), competirà en solitari el pròxim 28-M, fet que li assegura la reelecció pels propers quatre anys.

En les anteriors eleccions, Garcia va ser escollit amb la llista independent Ara Talarn, i l'any 2003 ja va ser alcalde durant uns mesos, fins que una moció de censura presentada per Convergència i Unió (CiU) i el PSC va fer-lo fora.

Talarn, doncs, és un dels dos municipis del Pallars on no hi haurà contesa electoral i l'alcalde ja ha sigut escollit de facto. L'altre és Lladorre, on el seu actual alcalde, Salvador Tomàs, també repetirà en ser la seva l'única que es presenta al municipi.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació