Divendres, 26 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG JULIOL: Ja coneixem la guanyadora de la visita per a dues persones al celler Castell d’Encús!

Fes-te membre de Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari

Redacció Pallars | 29 de juliol de 2022 a les 17:10
Gaudeix amb Pallars Digital d'una visita al celler Castell d'Encús | Castell d'Encús/PD
Ja coneixem el nom del guanyador del sorteig de subscriptors del mes de juliol, consistent en una visita guiada amb tast de vins inclòs, per a dues persones, al celler Castell d’Encús. La visita serà de tres hores, de les 11h a les 14h, i es realitzarà un dissabte del mes d’agost o de setembre.

El premi s’ha sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i l'afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest divendres al migdia, ha estat Roser P. (Tremp). Enhorabona!

Un entorn privilegiat i màgic


L’origen de Castell d'Encus es remunta a l’impacte que va tenir el lloc sobre Raül Bobet, l’any 2001, quan cercava terrenys que poguessin minvar els efectes del canvi climàtic a la vinya. L’elevació de la finca (a uns 850 - 1.000 metres, al terme de Talarn) en una àrea de bona exposició solar i vorejada d’una important massa boscosa, juntament amb una vessant històrica que compta amb una ermita i antics trulls de fermentació de raïm picats a la pedra pels monjos hospitalers (s.XII), fan del lloc un entorn privilegiat i màgic.
 

Raül Bobet, davant un dels cubs de pedra del celler. Foto: Castell d'Encús


El celler, que ven els seus productes d’una excel·lent qualitat arreu del món, ha estat el primer en utilitzar en tots els seus processos la transferència calor-fred de l’energia geotèrmica en un esforç per minvar la despesa energètica i, per tant, l’impacte mediambiental. El celler també ha estat dissenyat a fi de que funcioni per gravetat en tots els seus processos, i compta amb la tecnologia enològica més avançada.

Per només 3 euros al mes!


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 106 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital. Si no sou subscriptors, us animem a fer-vos-en! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) participareu cada mes en un sorteig exclusiu.

Col·laborar amb el diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 


Proper sorteig: setembre


El proper sorteig tindrà lloc el mes de setembre, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i tots aquells que es donin d'alta abans del dia 25 de setembre. Molta sort!

  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols tenir difusió sortejant el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació