Divendres, 26 d'abril de 2024
procés català

Tornen a retirar símbols independentistes a Tremp, Sort i la Pobla

El col·lectiu 'Groc&Lloc’ ha compartit a Youtube el vídeo de les accions

Redacció 3 de setembre de 2019 a les 11:31

El col·lectiu espanyolista Groc&Lloc ha tornat a actuar al Pallars. Tres setmanes després de fer-ho per primer cop a Sort, la Pobla de Segur i Tremp, la matinada del diumenge 25 d’agost les brigades van tornar a retirar tot tipus de simbologia independentista de diferents emplaçaments de les tres poblacions pallareses. 

Ara ho han fet públic en un vídeo compartit a Youtube on es pot veure com diverses persones arrenquen de matinada pancartes, cartells o estelades. Entre el material sostret hi ha el que penjava del balcó de l’Ajuntament de Tremp, des del llaç groc fins a la pancarta per la llibertat dels presos i exiliats polítics. L’alcaldessa, Maria Pilar Cases, ha explicat que tornaran a penjar-ho.

A la capital del Jussà també es van retirar pancartes de la rotonda i de la plaça Capdevila; pancartes de la plaça de l’arbre i les lletres del lema Som República del mur proper al pavelló de la Pobla de Segur; i simbologia diversa de la plaça Major de Sort. El col·lectiu Groc&Lloc ha actuat en les darreres setmanes en diferents municipis de la demarcació de Lleida.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació