Divendres, 26 d'abril de 2024
Consell Comarcal pallars sobirà

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà aprova un pressupost de 6 milions

L’ens comarcal espera poder modificar els comptes amb partides destinades, entre d'altres, als accessos a nuclis

Redacció 2 de març de 2019 a les 10:02
Imatge de la sessió plenària d’aquest dilluns celebrada a Sort | CCPS
El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha aprovat aquesta setmana els pressupostos de l'ens per aquest 2019. Els comptes, que s’eleven als 6.091.722,80 euros, es van aprovar en un ple celebrat el passat dilluns amb nou vots a favor del PDECat, tres abstencions -dos de Fem Municipi i la de Progrés Municipal- i els tres vots en contra d’Esquerra Republicana. El pressupost és inferior al de l’any 2018, que ascendia als 7,3 milions d’euros.

Segons el president de l’ens comarcal, Carles Isús, el d’aquest any és un pressupost “continuista” que no contempla grans partides d’inversions, a l’espera dels compromisos adquirits pels diferents departaments de la Generalitat. Una d’aquestes partides que encara estan pendents d'adjudicar és, per exemple, la d'accessos a nuclis. En aquest sentit, Isús espera poder fer la modificació del pressupost en els propers mesos.

Les partides més importants en el capítol d’inversions són les que fan referència a les obres de la presa de l’Hostalet per fer la Noguera Pallaresa navegable fins el Pallars Jussà. La partida destinada al personal també és força destacable, amb els serveis socials com a partida més alta amb un import de 800.000 euros. S’ha destinat també una partida d’un milió i mig d’euros al sistema de recollida porta a porta i uns 1,1 milions d’euros al transport i al menjador escolar.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació