Dissabte, 27 d'abril de 2024
castellers

Els Malfargats de Pallars inicien la temporada castellera a Guissona

La colla castellera pallaresa es prepara per a la primera diada a casa, el pròxim 27 d'abril a Tremp

Pallars Digital Tremp | 19 de març de 2024 a les 10:00
La colla castellera carregant el 4 de 6 | Malfargats de Pallars
Els Malfargats de Pallars han encetat aquest dissabte la temporada castellera a Guissona, participant en la diada local amb la colla dels Margeneres i la Colla Jove de l'Hospitalet. Els castellers pallaresos van desenvolupar la seva jornada de manera treballada, executant els pilars de 4 d'entrada i sortida sense complicacions.

Pel que fa als castells, van descarregar en primera ronda el 3 de 6, primer amb un intent desmuntat i després descarregant-lo sense problemes. Mentrestant, a la segona ronda, van descarregar el 4 de 6 amb solvència.
 
 
 

La pròxima diada, a casa

Finalment, en la tercera ronda, els Malfargats van provar el 3 de 6 amb agulla, que va quedar amb dos intents desmuntats, tot i que el segon intent va estar molt treballat per part dels terços per tal d'evitar la caiguda del castell. 

Amb aquesta jornada, la colla castellera dels Pallars s'ha preparat per a la primera diada de la temporada en terres pallareses. Serà el pròxim dissabte 27 d’abril a Tremp, amb la Diada de Bateig en què participaran les seves colles padrines: els Castellers de Lleida, els Margeners de Guissona.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació