Dissabte, 27 d'abril de 2024
Curses de muntanya

Abel Carretero guanya la Trail Zoquetes de Terol batent el rècord de la prova

La cursa de muntanya, de 33 quilòmetres i 1.480 metres de desnivell, es va celebrar el passat diumenge a Alcorisa

Pallars Digital Pallars | 17 de gener de 2024 a les 10:30
Carretero participant a la Trail Zoquetes de Terol | Cedida
El corredor pallarès Abel Carretero s'ha imposat aquest passat diumenge a la Trail Zoquetes, una cursa de muntanya de 33 quilòmetres i 1.480 metres de desnivell que va tenir lloc a Alcorisa (Terol).

Carretero, atleta establert a Vilamur, va ser el més ràpid amb un temps de dos hores, 34 minuts i 48 segons, i batent el rècord de la prova després de rebaixar en tres minuts la plusmarca establerta l'any passat.

Tal com explica el corredor a Pallars Digital, la cursa li ha servit per preparar i entrenar bé de cara al primer objectiu important de la temporada: la Transgrancanaria, el pròxim 23 de febrer, de 126 quilòmetres i un desnivell de 6.500 metres.

Carretero s'ha mostrat "satisfet" per les bones sensacions durant la cursa i del rendiment que va poder aconseguir en plena època de càrrega d'entrenaments. En aquest sentit, s'ha mostrat "molt optimista" de cara a Transgrancanaria, ja que tot i ser una de les curses amb més nivell del món, hi va "amb molta confiança i ganes de fer un bon paper".