Divendres, 26 d'abril de 2024

Sílvia Romero (CxT): «Estem oberts a pactar amb qui comparteixi la nostra visió de treballar per Tremp»

Malgrat el nombre de llistes, la candidata de Compromís per Tremp també contempla l'escenari d'aconseguir una "majoria amplíssima"

Tomàs Garcia Espot Tremp | 25 de maig de 2023 a les 15:16
Sílvia Romero després de l'entrevista a Ràdio Tremp | Jose Bergés
"Estem oberts a pactar amb les formacions que puguin compartir la nostra visió de treballar per Tremp". Són paraules de Sílvia Romero, candidata de Compromís per Tremp a les eleccions municipals del 28 de maig. Tot i que el pacte és una tradició al municipi des de la recuperació de la democràcia -com reconeix la cap de llista-, la seva formació també treballa amb l'escenari d'aconseguir una "majoria amplíssima".

Un fet que només va succeir l'any 2007 -quan el PSC de Víctor Orrit va sumar set regidors- però que Sílvia Romero veu factible, malgrat que els resultats siguin del tot imprevisibles. Tremp tindrà set llistes per primera vegada en la seva història. Una circumstància que Romero qualifica que de positiva: "És bo que la ciutadania tingui un ventall més ampli de possibilitats".
 
A l'hora d'arribar a acords, però, la número u de CxT traça una línia vermella "clara" amb l'extrema dreta, com han assenyalat també els caps de llista d'ERC i Junts. Pel que fa als resultats, Sílvia Romero és mostra molt prudent. "Fer prediccions no és el meu fort", afirma. Fa quatre anys -quan només van presentar-se tres llistes- la seva candidatura va quedar-se a només un regidor (6) de la majoria absoluta.

Aquest cop, malgrat comptar amb set llistes, Romero confia amb què la ciutadania optarà novament per votar "la candidata o el candidat que poden fer una millor feina" abans que les sigles amb què es presenten. En aquest sentit, posa en valor la feina feta per Compromís per Tremp des de l'oposició durant aquests darrers quatre anys: "Tenim un esperit de servei clarament demostrat. Venim a treballar, a ocupar-nos i preocupar-nos per Tremp". La gent, els ciutadans, em podran votar o no, però saben que és així. 
 
Respecte a la candidatura que encapçala -on repeteixen els sis regidors d'aquest últim mandat- afirma que està integrada per "persones treballadores, amb experiència i realistes. Tenim un coneixement de l'ajuntament i de les necessitats de les trempolines i els trempolins". Per aquest motiu, declara que "estem disposats a posar-hi el coll perquè el municipi tingui més serveis públics de qualitat, un espai públic millor, més endreçat, més net i més acollidor". També proposa més activitat econòmica, així com un millor comerç de proximitat. 

Aquesta entrevista va ser enregistrada el passat divendres 19 de maig. Aquest dimecres i dijous, Compromís per Tremp ha aturat la campanya electoral en senyal de dol per la mort sobtada d'Antoni Flores, regidor, diputat i número sis de la llista republicana a Tremp

 Recupera l'entrevista sencera a Sílvia Romero sota aquestes línies:




Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació