restauració
21/12/2021
'Al teu gust, aliments del Pallars' ha dut a terme aquesta formació pràctica amb l’IRTA i l’associació de productors d’oli del Pallars
26/11/2021
Bernat Surroca
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha avalat aquest dijous la mesura del Govern
04/11/2021
Es preveu que la Generalitat proposi declarar la instal·lació Bé Cultural d'Interès Nacional
18/08/2021
El programa obre una nova convocatòria del pla adreçat a petites empreses agroalimentàries de muntanya
07/07/2021
S’han realitzat dos cursos de formació en matèria de restauració i servei de sala per a persones aturades i professionals en actiu
27/04/2021
Ha anat a càrrec de Mariano Gonzalvo, de Lo Paller del Coc, i hi han participat una trentena de professionals de la restauració
04/03/2021
Sara González
La presencialitat a les universitats augmentarà fins al 30% i es reprenen les competicions esportives federades a partir dels 16 anys
19/11/2020
Sara González / Jordi Velert
Cinemes, teatres i sales de concerts reprendran l'activitat amb un 50% de l'aforament i amb un llindar màxim de 500 persones
27/08/2020
El terreny, de 13.000 metres quadrats, està actualment en mans de particulars
25/05/2020
Tomàs Garcia Espot
La mesura ha estat rebuda amb "entusiasme" pel sector, que ja s'està començant a reactivar de cara a la futura arribada de turistes
10/05/2020
Jordi Ubach Llorens
També reduirà al 50% del preu de la taxa d’ocupació de via pública
04/05/2020
Jordi Ubach Llorens
La Societat de Foment del Pallars sondeja l’empresariat pallarès d'on s’extreu que 8 de cada 10 enquestats té una activitat econòmica d’entre el 0 i el 25%
18/02/2020
Continua d’aquesta manera amb els cursos de suport a la inserció laboral
17/02/2020
Aquesta formació dona resposta a una demanda formulada pel propi sector hoteler
30/12/2019
Municipis i hostalers reclamen més inversions en infraestructures a la comarca
26/09/2019
L’activitat està emmarcada dins els actes del centenari de l’arrencament de les pintures
01/08/2019
Fins a sis empreses podran gaudir de l'acompanyament en el procés de creació de nous productes
25/06/2019
Els treballs han comptat amb un pressupost de gairebé 100.000 euros i han consistit en la consolidació estructural de l'edifici i les seves cobertes
11/06/2019
Més d’un miler de persones han visitat la mostra durant el cap de setmana
06/06/2019
Paral·lelament a la fira es disputa la 4a Marxa BTT Talarn Vi Bike
14/05/2019
S’hi ha dut a terme una activitat formativa a càrrec de representants del programa 'Al teu gust, aliments del Pallars'
13/05/2019
Els alumnes del cicle formatiu en Serveis en Restauració podran realitzar les pràctiques en empreses del Pallars
07/05/2019
El cicle formatiu, que es presentarà aquest divendres, s’impartirà a l’Institut Hug Roger III de Sort
23/04/2019
Punt final a la temporada d’esquí amb pràcticament la meitat d’esquiadors que l'any passat a Port Ainé
12/04/2019
El final de la temporada d'esquí amb bons gruixos de neu i l'inici dels esports d'aventura, principals atractius per als visitants
20/02/2019
Restauradors i productors del Pallars Jussà gaudeixen d’una masterclass amb la xef i professora Anjalina Chugani
20/02/2019
Jordi Ubach Llorens
S’impartirà a l’Institut Hug Roger III, durarà dos anys i els alumnes faran les pràctiques a les empreses dels Pallars
30/01/2019
Contreras s'ha emportat el primer premi amb el postre “Gelat de mantega de porc ibèric amb escorces de porc sobre suc de llimona i mel”
15/01/2019
El Jussà dona a conèixer els vins del Pallars al sector de la restauració i al comerç especialitzat i ofereix la possibilitat de visitar els cellers de la zona
11/01/2019
L'actuació s'ha fet per un import total de 10.121 euros, gran part finançat per l'Institut d'Estudis Ilerdencs
Pàgina 1 de 0