Dimecres, 4 de desembre de 2024

restauració

25/11/2024
L’edició d’enguany ha registrat una mitjana de 12 assistents per sessió, majoritàriament restauradors
L’edició d’enguany ha registrat una mitjana de 12 assistents per sessió, majoritàriament restauradors | Sobirà Dinàmic
Han tingut lloc a l’Escola d’Hoteleria del Pallars amb les ponències d’Òscar Poquet de Les Nous de Rialp, Oriol Pallarès d’És Pallarès de Tremp i Ivan Agustí de l’Obrador d’Autor d’Estac
14/11/2024
Casa Montoliu s'ha reconvertit en una vinoteca de renom
Casa Montoliu s'ha reconvertit en una vinoteca de renom | Casa Montoliu
Aquest distintiu reconeix els establiments gastronòmics de l’Estat que es diferencien per la seva essència autèntica
12/11/2024
El col·lectiu agrupa aquells restaurants, productors i establiments que aposten pels productes de proximitat
El col·lectiu agrupa aquells restaurants, productors i establiments que aposten pels productes de proximitat | Slow Food Catalunya
Ponts ha acollit aquest dilluns la trobada anual d’aquest moviment de cuina de quilòmetre zero, que ja compta amb cinc establiments pallaresos, quatre dels quals al Sobirà
23/10/2024
Presentació de Pallars Gastronòmic, aquest dimarts a l'Alfolí de Gerri de la Sal
Presentació de Pallars Gastronòmic, aquest dimarts a l'Alfolí de Gerri de la Sal | M. Lluvich / ACN
Una setantena de productors agroalimentaris i restaurants de les comarques pallareses han donat el tret de sortida a la campanya
22/10/2024
Cues d'aspirants i taules on es fan les entrevistes ràpides
Cues d'aspirants i taules on es fan les entrevistes ràpides | Empresa i Treball
Prop de 500 persones han participat a Tarragona a la tercera edició del "Job Dating Pirineus-Costa Daurada" per cobrir uns 120 llocs de treball al Pallars, l'Aran i l'Alta Ribagorça
19/10/2024
Miquel Madrigal, cuiner pallarès i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
Miquel Madrigal, cuiner pallarès i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars | Jordi Ubach
per Tomàs Garcia Espot
Conversem amb el cuiner pallarès i cap de departament i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
14/10/2024
Els seminaris tindran lloc a l'Escola d'Hoteleria del Pallars
Els seminaris tindran lloc a l'Escola d'Hoteleria del Pallars | Institut Hug Roger III
«Cuinem Talent», organitzat per Sobirà Dinàmic i Al Teu Gust, tindrà lloc el dies 15 i 29 d'octubre i el 19 de novembre
08/10/2024
L'estany del Rosari d'Àrreu
L'estany del Rosari d'Àrreu | JM Gil-Vernet
Els treballs permetran la restauració ecològica de les praderies submergides d'isòets i de les poblacions de fauna dels estanys
30/09/2024
Degusta amb Pallars Digital la cuina basca del Neguri
Degusta amb Pallars Digital la cuina basca del Neguri | Neguri/PD
Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals
14/09/2024
Degusta amb Pallars Digital la cuina basca del Neguri
Degusta amb Pallars Digital la cuina basca del Neguri | Neguri/PD
Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 36€ anuals i participa als nostres sortejos mensuals
21/08/2024
Imatge del retaule de Sant Sebastià
Imatge del retaule de Sant Sebastià | Associació Palatium
per Tomàs Garcia Espot
Els treballs, impulsats per l'Associació Palatium, han consolidat les zones afectades i també s'han recuperat les tonalitats daurades originals
11/06/2024
Les places per a les diferents degustacions guiades es van esgotar ràpidament
Les places per a les diferents degustacions guiades es van esgotar ràpidament | Ajuntament de Talarn
L’ajuntament xifra en 3.000 persones l’assistència al certamen, que ha comptat amb la participació de nou cellers del Pirineu i 10 restaurants de la comarca
06/06/2024
La fira amplia la seva mostra de vins amb un tast de la DO Empordà
La fira amplia la seva mostra de vins amb un tast de la DO Empordà | Ajuntament de Talarn
La mostra donarà a conèixer aquest cap de setmana els cellers i els vins de la zona, i en especial els del Pallars, destacant-ne la qualitat i el rigor dels seus processos d'elaboració
31/05/2024
Un operari al costat del funicular de Gueron
Un operari al costat del funicular de Gueron | Parc Natural de l'Alt Pirineu
L'objectiu del Parc Natural de l'Alt Pirineu és restaurar-lo i museïtzar-lo en un futur conjuntament amb l'Ajuntament de Lladorre
30/04/2024
Professors i alumnes de l'escola després de rebre el distintiu
Professors i alumnes de l'escola després de rebre el distintiu | Pere Català
És el primer cop que una escola de cuina entra a formar part d'aquest col·lectiu
13/12/2023
Restauradors del Pallars participant en una de les sessions
Restauradors del Pallars participant en una de les sessions | Al teu gust
Una quinzena de professionals dels dos Pallars i l’Alta Ribagorça participen a una nova edició de les Jornades d’Innovació del programa "Al teu gust"
11/12/2023
La inauguració del nou espai ha estat rebuda amb satisfacció per la direcció del centre
La inauguració del nou espai ha estat rebuda amb satisfacció per la direcció del centre | Institut Hug Roger III
Al restaurant pedagògic, situat a l’Institut Hug Roger III de Sort, s’hi serviran productes de proximitat i de temporada
10/10/2023
Imatge de la jornada realitzada a l'obrador d'És Pallarès
Imatge de la jornada realitzada a l'obrador d'És Pallarès | Ajuntament de Tremp
Aquesta tardor tindran lloc tres sessions temàtiques a les dues capitals conduïdes per Fundació Alícia
19/07/2023
Imatge del retaule de la Mare de Déu del Carme
Imatge del retaule de la Mare de Déu del Carme | Associació Palatium
Els treballs, reivindicats des de fa temps, han estat impulsats per l’Associació Palatium i s’allargaran dues setmanes
07/06/2023
Imatge d'una sessió realitzada al Tros de Sort
Imatge d'una sessió realitzada al Tros de Sort | Ajuntament de Tremp
La primera sessió començarà dilluns que ve a la Fàbrica de Licors Portet i girarà entorn a la gestió del personal
24/05/2023
La formació ha comptat amb 18 participants
La formació ha comptat amb 18 participants | Ajuntament de Tremp
El curs s'ha centrat en les normes d'atenció al client, el material del servei de begudes a sala, muntatge del menjador i el transport de plats, safates, entre altres
05/05/2023
L'Adrià (esquerra) i la Florita, al davant del restaurant pallarès
L'Adrià (esquerra) i la Florita, al davant del restaurant pallarès | CEI Pallars Jussà
Parlem amb l'Adrià Martínez, nou gestor d’un dels restaurants insígnia del Pallars Jussà
30/03/2023
Imatge de la llobatera situada al municipi de Lladorre
Imatge de la llobatera situada al municipi de Lladorre | M. Lluvich / ACN
Un inventari ha documentat una dotzena d'aquests paranys per caçar llops a la part nord del Pallars Sobirà
24/03/2023
Imatge aèria del Castelló Sobirà de Sant Gervàs
Imatge aèria del Castelló Sobirà de Sant Gervàs | Ajuntament de Gavet de la Conca
per Tomàs Garcia Espot
L'ajuntament ha aprovat el projecte, que costarà més de 220.000 euros i estarà finançat parcialment pel Departament de Cultura
31/01/2023
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort, durant la primera sessió de les jornades
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort, durant la primera sessió de les jornades | Escola d'Hoteleria
Hi participaran diferents professionals del sector per apropar els seus coneixements i productes als alumnes del centre
25/01/2023
L'èxit de la primera edició del cicle ha dut l'organització a ampliar-ne les sessions
L'èxit de la primera edició del cicle ha dut l'organització a ampliar-ne les sessions | Ajuntament de Tremp
La 2a edició constarà de cinc sessions, conduïdes per xefs dels dos Pallars
23/09/2022
Rovellons en primer pla
Rovellons en primer pla | ACN
Tot apunta que enguany el cep serà el rei de la collita, amb el permís del rovelló
08/08/2022
L’Andreu (a l’esquerra) i la Tina (de groc), amb els antics propietaris del restaurant
L’Andreu (a l’esquerra) i la Tina (de groc), amb els antics propietaris del restaurant | Xic’s Cal Borrech
Parlem amb la Tina i l’Andreu, els nous propietaris d’un restaurant molt estimat i valorat que vol mantenir l’esperit de l’anterior etapa
29/03/2022
Imatge del primer taller, dedicat a l'elaboració de tapes
Imatge del primer taller, dedicat a l'elaboració de tapes | Al teu gust
Aquest dilluns ha tingut lloc una formació adreçada al personal de sala i professionals del comerç especialitzat
28/02/2022
Gaudeix amb Pallars Digital d’un àpat a Can Punyetes
Gaudeix amb Pallars Digital d’un àpat a Can Punyetes | Can Punyetes/PD
Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari
Pàgina 1 de 4