Al teu gust
29/07/2022
El programa 'Al teu gust, aliments del Pallars' presenta ‘Vins del Pirineu’, un nou espai virtual adreçat a restaurants i al públic final
15/06/2022
La 3ª edició del festival reunirà a la Pobla de Segur a 20 cerveseres amb més de 50 referències, nou restaurants pallaresos i diverses propostes musicals
18/05/2022
L'Ajuntament de Tremp valora molt positivament el retorn de la Fira tot i haver-hi "punts febles" a millorar en properes edicions
09/05/2022
El mercat firal i el 'Pallars Food Fest' van ser els actes més concorreguts de dissabte, mentre que diumenge el plat fort va ser el dinar popular, on es van servir 800 plats
05/05/2022
A banda del mercat firal, entre les activitats destaquen el dinar popular de diumenge i la Pallars Food Fest de dissabte
28/04/2022
Un total de 16 persones han participat en un taller organitzat per l'Ajuntament de Tremp i que compta emb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya
06/04/2022
La fira s’amplia a tot el cap de setmana amb dues activitats centrals: el mercat firal de dissabte i el dinar popular, el diumenge
29/03/2022
Aquest dilluns ha tingut lloc una formació adreçada al personal de sala i professionals del comerç especialitzat
11/03/2022
El guardó reconeix el compromís de les empreses amb la responsabilitat social i les bones pràctiques
04/02/2022
"Al teu gust, aliments del Pallars" organitza aquesta formació sobre l’adaptació de menús a les cuines comunitàries
21/12/2021
'Al teu gust, aliments del Pallars' ha dut a terme aquesta formació pràctica amb l’IRTA i l’associació de productors d’oli del Pallars
15/12/2021
«Al teu gust, aliments del Pallars» organitza aquesta formació sobre l’adaptació de menús als equipaments sociosanitaris
01/12/2021
La Lira de Tremp ha acollit aquest dilluns la jornada «Cuina de Bosc i Salut»
30/11/2021
El servei de consolidació i creixement empresarial d’«Al teu gust, aliments del Pallars» atén 10 empreses a través d’itineraris personalitzats
26/10/2021
La visita s’emmarca en la Setmana de l’Alimentació Bio i s’enfoca en la divulgació del corder, un emblema de la gastronomia de la comarca
26/10/2021
Un llibret recull 20 productes dels més de 100 que s'han identificat
15/09/2021
El Festival Gastronòmic del Pallars tindrà lloc del 2 d'octubre al 14 de novembre
18/08/2021
El programa obre una nova convocatòria del pla adreçat a petites empreses agroalimentàries de muntanya
01/06/2021
Una representació pallaresa visita els vivers d’Adecuara, el procés de creació de la futura DO de l’oli d’oliva del Somontano i altres projectes
01/06/2021
Se sumen a les 15 varietats ja identificades per l’IRTA en la campanya 2015-2016
29/04/2021
La proposta, impulsada conjuntament amb l’Associació de Productors d’Oli del Pallars, ha comptat amb la participació de 16 persones
27/04/2021
Ha anat a càrrec de Mariano Gonzalvo, de Lo Paller del Coc, i hi han participat una trentena de professionals de la restauració
31/03/2021
La formació s’ha vinculat amb el programa de dinamització de locals tancats del centre històric de la ciutat
23/03/2021
Una vintena de professionals pallaresos han participat a la convocatòria, que ha arribat a la seva 3a edició
12/03/2021
El projecte ‘Llavors d’Oportunitats’ es va iniciar l'any 2018 amb la creació d'un banc de llavors que ja compta amb 50 varietats
25/02/2021
Participen en la 3a edició d’un pla d’assessorament convocat per l’Ajuntament de Tremp i la Fundació Alícia
03/02/2021
El programa d’activitats segueix la normativa vigent i es manté com un “crit de suport" als sectors del vi i la cultura
18/11/2020
Promoguda per 'Al teu gust, aliments del Pallars' i l’associació APAT, es difondrà a les xarxes socials i busca vincular productors, comerciants i consumidors
04/11/2020
L'establiment rebrà un premi de 300 euros i l'emissió d'una falca publicitària a Ràdio Tremp
02/11/2020
A través del portal web de l'esdeveniment, restauradors i productors han dut a terme tallers sobre aquest fruit de tardor
Pàgina 1 de 6