1 de 10

cuina

10/08/2023
Imma Farrús i Miguel Àngel López, de Lo Racó del Pont, amb Marc Ribas
Imma Farrús i Miguel Àngel López, de Lo Racó del Pont, amb Marc Ribas | TVC
El restaurant del Pont de Claverol va ser el més ben valorat per davant de l'Alosa del Segle XX i Cal Jou de Conques
08/08/2023
Marc Ribas amb els propietaris dels tres restaurants pallaresos
Marc Ribas amb els propietaris dels tres restaurants pallaresos | TVC
El programa presentat per Marc Ribas visita l'Alosa de l'Hotel Segle XX, Lo Racó del Pont i Cal Jou
05/05/2023
L'Adrià (esquerra) i la Florita, al davant del restaurant pallarès
L'Adrià (esquerra) i la Florita, al davant del restaurant pallarès | CEI Pallars Jussà
Parlem amb l'Adrià Martínez, nou gestor d’un dels restaurants insígnia del Pallars Jussà
02/05/2023
Imatge d'una sessió anterior del cicle
Imatge d'una sessió anterior del cicle | Ajuntament de Tremp
La tercera edició del cicle culinari començarà el 18 de maig a l'espai Taller de la Pobla de Segur
06/04/2023
El festival comptarà amb la participació de nombrosos xefs i cuiners pallaresos
El festival comptarà amb la participació de nombrosos xefs i cuiners pallaresos | GastroPirineus
El certamen gastronòmic tindrà lloc a l'hotel Port Ainé 2000 els dies 11 i 12 d'abril amb més d'una vintena de professionals
08/03/2023
Barbosa (segon per l'esquerra) durant l'entrega de premis celebrada a l’Escola d’Hoteleria i Turisme
Barbosa (segon per l'esquerra) durant l'entrega de premis celebrada a l’Escola d’Hoteleria i Turisme | Cedida
L'alumne guardonat, Gerard Barbosa, ha estat reconegut pel millor treball de cuina a la 32a edició del certamen
16/02/2023
David Seijas durant la formació celebrada a la capital del Jussà
David Seijas durant la formació celebrada a la capital del Jussà | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp vol oferir una formació en l'excel·lència i formar personal de la restauració, venda i servei de vins i d'altres productes de la terra
31/01/2023
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort, durant la primera sessió de les jornades
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort, durant la primera sessió de les jornades | Escola d'Hoteleria
Hi participaran diferents professionals del sector per apropar els seus coneixements i productes als alumnes del centre
25/01/2023
L'èxit de la primera edició del cicle ha dut l'organització a ampliar-ne les sessions
L'èxit de la primera edició del cicle ha dut l'organització a ampliar-ne les sessions | Ajuntament de Tremp
La 2a edició constarà de cinc sessions, conduïdes per xefs dels dos Pallars
15/11/2022
La cuinera Meritxell Tartera durant el seminari
La cuinera Meritxell Tartera durant el seminari | ACN
La Pobla de Segur també ha acollit amb èxit de participació la 3ª edició del Sopar Gastronòmic de l'Oli
10/11/2022
Moment de la formació oferida per Marta Lluis Massa
Moment de la formació oferida per Marta Lluis Massa | Ajuntament de Tremp
L'objectiu ha estat millorar les competències per afavorir de manera òptima la inserció al mercat de treball
18/10/2022
Una demostració de cuina d'un plat a base de carn de corder
Una demostració de cuina d'un plat a base de carn de corder | ACN
Tremp ha reunit aquest dilluns professionals de la gastronomia i estudiants de cuina per reivindicar el valor d'aquest producte
04/10/2022
Un productor de formatges mostra el seu producte durant la trobada
Un productor de formatges mostra el seu producte durant la trobada | ACN
El col·lectiu ha celebrat a Sort la seva trobada anual, que serveix per intercanviar experiències i per reconèixer l’aposta pel producte de proximitat i els productors locals
30/09/2022
La jornada és un reconeixement als restaurants i menjadors amb el producte de proximitat
La jornada és un reconeixement als restaurants i menjadors amb el producte de proximitat | Slow Food Catalunya
L'acte tindrà lloc el proper dilluns a l'Escola de Piragüisme de Sort
08/08/2022
L’Andreu (a l’esquerra) i la Tina (de groc), amb els antics propietaris del restaurant
L’Andreu (a l’esquerra) i la Tina (de groc), amb els antics propietaris del restaurant | Xic’s Cal Borrech
Parlem amb la Tina i l’Andreu, els nous propietaris d’un restaurant molt estimat i valorat que vol mantenir l’esperit de l’anterior etapa
27/04/2022
El cuiner Jaume Mora amb dos plats elaborats amb xicoies
El cuiner Jaume Mora amb dos plats elaborats amb xicoies | ACN
Algunes cartes de restaurants pallaresos les incorporen per donar a conèixer aquest producte
29/03/2022
Imatge del primer taller, dedicat a l'elaboració de tapes
Imatge del primer taller, dedicat a l'elaboració de tapes | Al teu gust
Aquest dilluns ha tingut lloc una formació adreçada al personal de sala i professionals del comerç especialitzat
04/02/2022
Imatge de la sessió del segon seminari
Imatge de la sessió del segon seminari | Ajuntament de Tremp
"Al teu gust, aliments del Pallars" organitza aquesta formació sobre l’adaptació de menús a les cuines comunitàries
31/01/2022
Un dels objectius de les jornades és establir vincles entre productors i alumnes
Un dels objectius de les jornades és establir vincles entre productors i alumnes | Escola d'Hoteleria
Hi participaran diferents professionals del sector per apropar els seus coneixements i productes a l'escola
15/12/2021
Una cuina pallaresa en una imatge d'arxiu
Una cuina pallaresa en una imatge d'arxiu | ACN
«Al teu gust, aliments del Pallars» organitza aquesta formació sobre l’adaptació de menús als equipaments sociosanitaris
01/12/2021
Imatge d'una de les demostracions culinàries
Imatge d'una de les demostracions culinàries | Ajuntament de Tremp
La Lira de Tremp ha acollit aquest dilluns la jornada «Cuina de Bosc i Salut»
26/10/2021
Imatge dels plats elaborats amb plantes silvestres
Imatge dels plats elaborats amb plantes silvestres | ACN
Un llibret recull 20 productes dels més de 100 que s'han identificat
18/08/2021
Tremp aposta per la innovació a la cuina
Tremp aposta per la innovació a la cuina | Ajuntament de Tremp
El programa obre una nova convocatòria del pla adreçat a petites empreses agroalimentàries de muntanya
23/03/2021
Imatge d'una de les sessions a Sant Fruitós de Bages
Imatge d'una de les sessions a Sant Fruitós de Bages | Ajuntament de Tremp
Una vintena de professionals pallaresos han participat a la convocatòria, que ha arribat a la seva 3a edició
28/01/2021
Jaume Mora, de Fonda Farré, impartint el taller aquest dijous
Jaume Mora, de Fonda Farré, impartint el taller aquest dijous | EHP
Diferents professionals pallaresos del sector col·laboren amb l'alumnat de l’escola portant-los la seva experiència i coneixements
17/02/2020
Imatge de la sessió de cuina vegana a càrrec de Gonzalvo
Imatge de la sessió de cuina vegana a càrrec de Gonzalvo | Ajuntament de Tremp
Aquesta formació dona resposta a una demanda formulada pel propi sector hoteler
21/11/2019
Imatge il·lustrativa
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
21/11/2019
Els concursants de 'Joc de cartes', descobrint les puntuacions
Els concursants de 'Joc de cartes', descobrint les puntuacions | Joc de cartes
El programa que presenta Marc Ribas ha visitat aquesta setmana Lo Quiosc, l’Era del Marxant, la Cuineta i Casa Regina
20/11/2019
Imatge de la gravació del programa a Lo Quiosc
Imatge de la gravació del programa a Lo Quiosc | Lo Quiosc
El programa que presenta Marc Ribas visita aquesta nit Lo Quiosc, l’Era del Marxant, la Cuineta i Casa Regina
24/10/2019
Fotografia grupal de tots els participants al seminari
Fotografia grupal de tots els participants al seminari | Ajuntament de Tremp
En un seminari que va tenir lloc en el marc del Cordevi, el festival gastronòmic de la comarca
Pàgina 1 de 3