cuina
27/04/2022
Algunes cartes de restaurants pallaresos les incorporen per donar a conèixer aquest producte
29/03/2022
Aquest dilluns ha tingut lloc una formació adreçada al personal de sala i professionals del comerç especialitzat
04/02/2022
"Al teu gust, aliments del Pallars" organitza aquesta formació sobre l’adaptació de menús a les cuines comunitàries
31/01/2022
Hi participaran diferents professionals del sector per apropar els seus coneixements i productes a l'escola
15/12/2021
«Al teu gust, aliments del Pallars» organitza aquesta formació sobre l’adaptació de menús als equipaments sociosanitaris
01/12/2021
La Lira de Tremp ha acollit aquest dilluns la jornada «Cuina de Bosc i Salut»
26/10/2021
Un llibret recull 20 productes dels més de 100 que s'han identificat
18/08/2021
El programa obre una nova convocatòria del pla adreçat a petites empreses agroalimentàries de muntanya
23/03/2021
Una vintena de professionals pallaresos han participat a la convocatòria, que ha arribat a la seva 3a edició
28/01/2021
Diferents professionals pallaresos del sector col·laboren amb l'alumnat de l’escola portant-los la seva experiència i coneixements
17/02/2020
Aquesta formació dona resposta a una demanda formulada pel propi sector hoteler
21/11/2019
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
21/11/2019
El programa que presenta Marc Ribas ha visitat aquesta setmana Lo Quiosc, l’Era del Marxant, la Cuineta i Casa Regina
20/11/2019
El programa que presenta Marc Ribas visita aquesta nit Lo Quiosc, l’Era del Marxant, la Cuineta i Casa Regina
24/10/2019
En un seminari que va tenir lloc en el marc del Cordevi, el festival gastronòmic de la comarca
18/09/2019
La matrícula segueix oberta i Ensenyament considera la xifra “molt satisfactòria”
19/06/2019
Els set ambaixadors del corder del Pallars participen en aquesta proposta divulgativa de l’Ajuntament de Tremp
12/03/2019
Laura Espia
La nutricionista Laura Espia ens dona alguns consells que poden ajudar a persones amb malalties renals
20/02/2019
Restauradors i productors del Pallars Jussà gaudeixen d’una masterclass amb la xef i professora Anjalina Chugani
02/02/2019
Ivet Eroles
La carn de caça es la gran protagonista d'aquesta festa gastronòmica que comptarà amb una jornada tècnica de demostracions de cuina de caça, entre d'altres activitats
14/12/2018
Publireportatge
Organitzades pel Grup Balfegó, són una magnífica oportunitat per degustar l’autèntica tonyina roja en totes les seves modalitats | Se celebren en diferents restaurants, entre els quals quatre del Pallars
29/11/2018
Les jornades formatives estan organitzades pel programa "Al teu gust, aliments del Pallars"
02/11/2018
Dolors Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolors Mateu
24/10/2018
Aquest nou espai a Youtube allotjarà vídeos curts dedicats als diferents productes agroalimentaris, així com receptes i altres gravacions
25/09/2018
Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 d'octubre | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!
16/01/2018
La Festa Gastronòmica dels Banuts ha volgut popularitzar el consum de la carn de cérvol, daina o cabirol
10/01/2018
Els cérvols, les daines i els cabirols seran els protagonistes de la 1a Gran Festa Gastronòmica dels Banuts
11/10/2017
Coincidint amb les fires de la comarca, restaurants i cases rurals oferiran un menú basat en productes locals
21/06/2017
Aquesta és la curiosa anècdota de Jordi Lladós, un jove de Tremp que estudia a l'escola Hofmann de Barcelona
01/06/2017
Quinze persones beneficiàries del projecte "Treiem-ne més profit" aprenen a cuinar aliments de temporada amb diferents tècniques
Pàgina 1 de 2