Dijous, 18 d'abril de 2024

cuina

29/03/2024
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital | All Negre/PD
Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals
08/03/2024
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital | All Negre/PD
Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals
13/12/2023
Restauradors del Pallars participant en una de les sessions
Restauradors del Pallars participant en una de les sessions | Al teu gust
Una quinzena de professionals dels dos Pallars i l’Alta Ribagorça participen a una nova edició de les Jornades d’Innovació del programa "Al teu gust"
11/12/2023
La inauguració del nou espai ha estat rebuda amb satisfacció per la direcció del centre
La inauguració del nou espai ha estat rebuda amb satisfacció per la direcció del centre | Institut Hug Roger III
Al restaurant pedagògic, situat a l’Institut Hug Roger III de Sort, s’hi serviran productes de proximitat i de temporada
10/10/2023
Imatge de la jornada realitzada a l'obrador d'És Pallarès
Imatge de la jornada realitzada a l'obrador d'És Pallarès | Ajuntament de Tremp
Aquesta tardor tindran lloc tres sessions temàtiques a les dues capitals conduïdes per Fundació Alícia
10/08/2023
Imma Farrús i Miguel Àngel López, de Lo Racó del Pont, amb Marc Ribas
Imma Farrús i Miguel Àngel López, de Lo Racó del Pont, amb Marc Ribas | TVC
El restaurant del Pont de Claverol va ser el més ben valorat per davant de l'Alosa del Segle XX i Cal Jou de Conques
08/08/2023
Marc Ribas amb els propietaris dels tres restaurants pallaresos
Marc Ribas amb els propietaris dels tres restaurants pallaresos | TVC
El programa presentat per Marc Ribas visita l'Alosa de l'Hotel Segle XX, Lo Racó del Pont i Cal Jou
05/05/2023
L'Adrià (esquerra) i la Florita, al davant del restaurant pallarès
L'Adrià (esquerra) i la Florita, al davant del restaurant pallarès | CEI Pallars Jussà
Parlem amb l'Adrià Martínez, nou gestor d’un dels restaurants insígnia del Pallars Jussà
02/05/2023
Imatge d'una sessió anterior del cicle
Imatge d'una sessió anterior del cicle | Ajuntament de Tremp
La tercera edició del cicle culinari començarà el 18 de maig a l'espai Taller de la Pobla de Segur
06/04/2023
El festival comptarà amb la participació de nombrosos xefs i cuiners pallaresos
El festival comptarà amb la participació de nombrosos xefs i cuiners pallaresos | GastroPirineus
El certamen gastronòmic tindrà lloc a l'hotel Port Ainé 2000 els dies 11 i 12 d'abril amb més d'una vintena de professionals
08/03/2023
Barbosa (segon per l'esquerra) durant l'entrega de premis celebrada a l’Escola d’Hoteleria i Turisme
Barbosa (segon per l'esquerra) durant l'entrega de premis celebrada a l’Escola d’Hoteleria i Turisme | Cedida
L'alumne guardonat, Gerard Barbosa, ha estat reconegut pel millor treball de cuina a la 32a edició del certamen
16/02/2023
David Seijas durant la formació celebrada a la capital del Jussà
David Seijas durant la formació celebrada a la capital del Jussà | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp vol oferir una formació en l'excel·lència i formar personal de la restauració, venda i servei de vins i d'altres productes de la terra
31/01/2023
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort, durant la primera sessió de les jornades
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort, durant la primera sessió de les jornades | Escola d'Hoteleria
Hi participaran diferents professionals del sector per apropar els seus coneixements i productes als alumnes del centre
25/01/2023
L'èxit de la primera edició del cicle ha dut l'organització a ampliar-ne les sessions
L'èxit de la primera edició del cicle ha dut l'organització a ampliar-ne les sessions | Ajuntament de Tremp
La 2a edició constarà de cinc sessions, conduïdes per xefs dels dos Pallars
15/11/2022
La cuinera Meritxell Tartera durant el seminari
La cuinera Meritxell Tartera durant el seminari | ACN
La Pobla de Segur també ha acollit amb èxit de participació la 3ª edició del Sopar Gastronòmic de l'Oli
10/11/2022
Moment de la formació oferida per Marta Lluis Massa
Moment de la formació oferida per Marta Lluis Massa | Ajuntament de Tremp
L'objectiu ha estat millorar les competències per afavorir de manera òptima la inserció al mercat de treball
18/10/2022
Una demostració de cuina d'un plat a base de carn de corder
Una demostració de cuina d'un plat a base de carn de corder | ACN
Tremp ha reunit aquest dilluns professionals de la gastronomia i estudiants de cuina per reivindicar el valor d'aquest producte
04/10/2022
Un productor de formatges mostra el seu producte durant la trobada
Un productor de formatges mostra el seu producte durant la trobada | ACN
El col·lectiu ha celebrat a Sort la seva trobada anual, que serveix per intercanviar experiències i per reconèixer l’aposta pel producte de proximitat i els productors locals
30/09/2022
La jornada és un reconeixement als restaurants i menjadors amb el producte de proximitat
La jornada és un reconeixement als restaurants i menjadors amb el producte de proximitat | Slow Food Catalunya
L'acte tindrà lloc el proper dilluns a l'Escola de Piragüisme de Sort
08/08/2022
L’Andreu (a l’esquerra) i la Tina (de groc), amb els antics propietaris del restaurant
L’Andreu (a l’esquerra) i la Tina (de groc), amb els antics propietaris del restaurant | Xic’s Cal Borrech
Parlem amb la Tina i l’Andreu, els nous propietaris d’un restaurant molt estimat i valorat que vol mantenir l’esperit de l’anterior etapa
27/04/2022
El cuiner Jaume Mora amb dos plats elaborats amb xicoies
El cuiner Jaume Mora amb dos plats elaborats amb xicoies | ACN
Algunes cartes de restaurants pallaresos les incorporen per donar a conèixer aquest producte
29/03/2022
Imatge del primer taller, dedicat a l'elaboració de tapes
Imatge del primer taller, dedicat a l'elaboració de tapes | Al teu gust
Aquest dilluns ha tingut lloc una formació adreçada al personal de sala i professionals del comerç especialitzat
04/02/2022
Imatge de la sessió del segon seminari
Imatge de la sessió del segon seminari | Ajuntament de Tremp
"Al teu gust, aliments del Pallars" organitza aquesta formació sobre l’adaptació de menús a les cuines comunitàries
31/01/2022
Un dels objectius de les jornades és establir vincles entre productors i alumnes
Un dels objectius de les jornades és establir vincles entre productors i alumnes | Escola d'Hoteleria
Hi participaran diferents professionals del sector per apropar els seus coneixements i productes a l'escola
15/12/2021
Una cuina pallaresa en una imatge d'arxiu
Una cuina pallaresa en una imatge d'arxiu | ACN
«Al teu gust, aliments del Pallars» organitza aquesta formació sobre l’adaptació de menús als equipaments sociosanitaris
01/12/2021
Imatge d'una de les demostracions culinàries
Imatge d'una de les demostracions culinàries | Ajuntament de Tremp
La Lira de Tremp ha acollit aquest dilluns la jornada «Cuina de Bosc i Salut»
26/10/2021
Imatge dels plats elaborats amb plantes silvestres
Imatge dels plats elaborats amb plantes silvestres | ACN
Un llibret recull 20 productes dels més de 100 que s'han identificat
18/08/2021
Tremp aposta per la innovació a la cuina
Tremp aposta per la innovació a la cuina | Ajuntament de Tremp
El programa obre una nova convocatòria del pla adreçat a petites empreses agroalimentàries de muntanya
23/03/2021
Imatge d'una de les sessions a Sant Fruitós de Bages
Imatge d'una de les sessions a Sant Fruitós de Bages | Ajuntament de Tremp
Una vintena de professionals pallaresos han participat a la convocatòria, que ha arribat a la seva 3a edició
28/01/2021
Jaume Mora, de Fonda Farré, impartint el taller aquest dijous
Jaume Mora, de Fonda Farré, impartint el taller aquest dijous | EHP
Diferents professionals pallaresos del sector col·laboren amb l'alumnat de l’escola portant-los la seva experiència i coneixements
Pàgina 1 de 3
Lo més llegit