Dijous, 18 d'abril de 2024
Música

Els alumnes de l'Escola de Música de Tremp comencen les classes a l'edifici de La Lira

El nou equipament serà inaugurat oficialment l'1 de febrer pel conseller d'Educació després de prop d'un any d'obres

Tomàs Garcia Espot Tremp | 17 de gener de 2023 a les 11:31
Façana de l'edifici de la nova Escola de Música de la ciutat | TGE
Tremp finalment ha obert aquest dilluns les portes de la nova Escola de Música. Després de prop d'un any d'obres, l'equipament situat a l'edifici de l'Espai Cultural La Lira, llargament reivindicat i esperat per la societat trempolina des de fa més d'una dècada, ja pot ser utilitzat pels prop de 200 alumnes que té l'escola.

Tal com ha informat l'alcaldessa Maria Pilar Cases durant el ple extraordinari celebrat aquest dilluns, el pròxim 28 de gener a les 18h se celebrarà una xocolatada davant del vestíbul de La Lira, seguida d'un concert de la Ponent Big Band, un membre de la qual va estudiar precisament a l'Escola de Música trempolina. 

L'endemà, dia 29, es realitzarà una jornada de portes obertes a l'Escola, mentre que el dimecres 1 de febrer, el centre serà inaugurat oficialment pel conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray. Maria Pilar Cases s'ha mostrat "molt satisfeta" per l'obertura de l'edifici i per l'inici de les classes al nou equipament. "És un projecte que per fi hem pogut fer realitat", ha celebrat.

Des del juliol del 2020, les classes de l'Escola de Música es duien a terme al Centre Cívic Tarraquet. Durant les festes de Nadal, i amb vista a l'obertura de les noves instal·lacions, el material de l'escola ja es va traslladar a La Lira. Un fet que també va suposar que abans de les vacances tampoc es realitzessin classes.

En total, la nova escola compta amb 10 aules, una sala d'informàtica, un auditori, així com despatxos per als professors. Així mateix, s'ha habilitat els serveis necessaris i un ascensor, donada la ubicació de l'escola a les tres plantes de l'edifici de l'Espai Cultural La Lira.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació