Divendres, 19 d'abril de 2024
obres

Avancen a bon ritme les obres de l'Escola de Música de Tremp

L'objectiu de poder utilitzar les instal·lacions el curs vinent continua vigent

Redacció Tremp | 14 de febrer de 2022 a les 10:46
Façana de l’edifici que acull l’Escola Municipal de Música | Jordi Ubach
Les obres per adaptar l’edifici que ha d'acollir l’Escola Municipal de Música de Tremp avancen a bon ritme. L’empresa constructora, Bover Gutiérrez SL, ja treballa amb l’objectiu de poder utilitzar les instal·lacions de cara al curs vinent. El passat octubre va tenir lloc el procés de licitació de la primera fase de les obres, que en total preveuen una inversió d’uns 600.000 euros.

Amb previsió que la constructora realitzi les obres fins a l'estiu, els primers passos a seguir són les actuacions considerades en l'obra civil, és a dir, treballs de paleta. Simultàniament però, s'està fent la distribució interior de les instal·lacions, doncs és un equipament que requereix d'unes necessitats específiques pel que fa a l'aïllament acústic.

Bover Gutiérrez SL ja va ser l'encarregada de fer l'obra de modificació de la climatització i ventilació de l'Espai Cultural La Lira el 2019, i ara es fa càrrec del condicionament parcial interior des de la planta baixa fins la planta tercera del nou espai de l'Escola de Música del municipi. Es preveu que els gairebé 200 alumnes que l'Escola Municipal de Música té matriculats puguin gaudir de les noves instal·lacions al setembre.

L'habilitació parcial de l'equipament suposarà que l'escola tingui 10 aules, una sala d'informàtica, així com una aula polivalent i despatxos per als professors. Així mateix, també s'hi habilitaran els serveis necessaris i un ascensor, donada la ubicació de l'escola en diferents plantes de l'edifici de La Lira.

La finalització de l'Escola de Música a l’edifici de La Lira és una obra llargament reivindicada pels habitants de Tremp, i de fet, va ser inclosa als programes electorals dels tres partits del municipi durant les eleccions municipals del 2019. 
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació