Dilluns, 20 de maig de 2024
coronavirus

L’Escola de Música de Tremp es trasllada al Centre Cívic Tarraquet

El servei es reubicarà a l’equipament municipal per poder aplicar les mesures sanitàries que requereix l’inici del curs escolar 2020-2021

Redacció 6 de juliol de 2020 a les 08:17
Imatge d'arxiu d’un acte de l’Escola de Música a l’Institut de Tremp | Escola de Música de Tremp
L’Escola Municipal de Música de Tremp, fins ara situada a les instal·lacions de l’Institut de Tremp, es reubicarà al Centre Cívic Tarraquet el curs vinent. Després de rebre les indicacions  sobre com s’haurà de reprendre el curs escolar 2020-2021 i atès que l’activitat docent desitjable serà la presencial, els centres educatius hauran de disposar de mes espais per reconvertir-los en aules docents per al curs vinent.

Això significa que l’Institut de Tremp, per tal d’oferir la reobertura amb totes les garanties i amb les màximes classes presencials, necessita més aules per poder reduir les agrupacions de l’alumnat. L’Escola de Música, que de manera provisional ocupava aules de l’edifici de l’institut, ha deixat les instal·lacions perquè l’institut pugui utilitzar-les el curs vinent.
 
Per tal de mantenir el servei de l’Escola de Música, l'Ajuntament de Tremp ha decidit que l’equipament més adient i més segur és el Centre Cívic Tarraquet, un edifici polivalent on l’Escola podrà adaptar les instal·lacions a les seves necessitats i oferir el curs amb totes les mesures d’higiene i seguretat indicades pel Departament d’Educació. L’objectiu de l’equip directiu és organitzar-se per poder reprendre el curs 2020-2021 amb la màxima presencialitat de tot l’alumnat i amb una certa normalitat.

Aquesta decisió ha implicat deixar de prestar el servei que donava el Centre Cívic Tarraquet, el qual funcionava com un hotel d’entitats, allotjava activitats i reunions de diferents associacions, agrupacions i entitats del poble entre altres serveis. L’ajuntament treballa per poder oferir a les entitats un nou espai on poder realitzar totes aquestes activitats.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació