Divendres, 19 d'abril de 2024
cuina

«Al teu gust» comença els cursos per a restauradors per aquesta temporada

Aquest dilluns ha tingut lloc una formació adreçada al personal de sala i professionals del comerç especialitzat

Redacció La Pobla de Segur | 29 de març de 2022 a les 12:10
Imatge del primer taller, dedicat a l'elaboració de tapes | Al teu gust
Al teu gust, aliments del Pallars ha donat el tret de sortida als tallers per a professionals de la restauració. Unes jornades programades per aquesta primavera per l'Ajuntament de Tremp, i que consten d'una sèrie d'iniciatives per promoure la innovacó i la introducció de productes de proximitat als establiments de la comarca.

El primer dels tallers va donar el tret de sortida el passat dijous al l'Espai Taller de la Pobla de Segur, on es van treballar diverses elaboracions inspirades en les cuines del món a partir del productes locals. El conductor del taller va ser el professor de cuina i propietari de Lo Paller del Coc de Surp, Mariano Gonzalvo.

Així mateix, aquest dilluns 28 de març també ha tingut lloc una formació més adreçada a personal de sala i professionals del comerç especialitzat. Es tracta d’un taller de tast de formatges que conduirà el sommelier i expert en tastos i maridatges, Ramon Roset. El segon taller específic per a cuiners tindrà lloc el dia 26 d’abril i la temàtica serà la Cuina de Bosc.



Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació