Divendres, 26 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG OCTUBRE: Ja tenim el nom del guanyador del pack de productes Sodelplana!

Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari

Redacció 27 d'octubre de 2020 a les 11:13
Sodelplana es troba a la Vall de Barcedana | Sodelplana / PD
Ja coneixem el nom de la persona guanyadora del sorteig del mes d'octubre entre tots els subscriptors i subscriptores de Pallars Digital, consistent en un pack de productes Sodelplana format per una ampolla de mig litre d’oli d’oliva verge extra de qualitat superior Potxó i un pot de mel de la Vall de Barcedana d’un quilo. L’afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dimarts al migdia, ha estat Jaume D. (Sant Andreu, Barcelona). Enhorabona!
 

Imatge del pack que sortejat entre tots els nostres subscriptors. Foto: Sodelplana


Una explotació agrària diversificada

Sodelplana (en realitat Ço del Plana), és una petita explotació de la part més mediterrània del Pallars. Situada a la Vall de Barcedana, Sodelplana és una explotació agrària diversificada. Amb només 30 hectàrees de secà elabora oli d’oliva extra verge, mel, vi blanc i negre, ametlles i cereals. És l’estratègia de casa de sempre, la que els ha permès sobreviure amb una finca petita.

Immersos en un procés de millora constant, Sodeplana desenvolupa aquestes activitats emprant criteris de màxima qualitat dels productes finals i de màxim respecte per la conservació del medi natural. Amb aquests arguments s'adrecen als seus clients, convençuts de les seves bondats. Clients que adquireixen preferentment els productes a través de la venda directa, que els tasten, els valoren i confien en la manera de fer de Sodelplana.


Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 71 persones, les que actualment col·laboren amb el diari. A la resta, us animem a fer-vos subscriptors! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) participareu cada mes en un sorteig exclusiu. 

Formar part de la comunitat de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 


Proper sorteig: novembre

El proper sorteig tindrà lloc el mes de novembre, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i aquells que es donin d'alta abans del proper dia 20 de novembre. Molta sort!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació