Divendres, 19 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG OCTUBRE: Pack ampolla d’oli d’oliva verge extra + pot de mel Sodelplana!

Hi participaran tots els subscriptors que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 d'octubre | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció 8 d'octubre de 2020 a les 13:34
Sorteig d’un pack Sodelplana entre tots els nostres subscriptors | Sodelplana/PD
El Pallars és un territori gastronòmicament molt ric on cada cop són més les persones que decideixen tirar endavant projectes per recuperar antics conreus i crear productes de primera qualitat. Aquest mes d'octubre us en volem oferir una mostra i és per això que totes les persones subscrites a Pallars Digital podran optar a guanyar un pack de productes Sodelplana.

El sorteig consistirà en un pack format per una ampolla de mig litre d’oli d’oliva verge extra de qualitat superior Potxó i un pot de mel de la Vall d’un quilo. Se sortejarà entre totes aquelles persones que s’hagin unit a la comunitat de subscriptors del diari abans del dia 20 d'octubre. Serà a finals del mateix mes quan realitzarem el sorteig del pack Sodelplana. Molta sort!
 

Imatge del pack que sortegem entre tots els nostres subscriptors. Foto: Sodelplana


Sodelplana, una explotació agrària diversificada

Sodelplana (en realitat Ço del Plana), és una petita explotació de la part més mediterrània del Pallars. Situada a la Vall de Barcedana, Sodelplana és una explotació agrària diversificada. Amb només 30 hectàrees de secà elabora oli d’oliva extra verge, mel, vi blanc i negre, ametlles i cereals. És l’estratègia de casa de sempre, la que els ha permès sobreviure amb una finca petita.

Immersos en un procés de millora constant, Sodeplana desenvolupa aquestes activitats emprant criteris de màxima qualitat dels productes finals i de màxim respecte per la conservació del medi natural. Amb aquests arguments s'adrecen als seus clients, convençuts de les seves bondats. Clients que adquireixen preferentment els productes a través de la venda directa, que els tasten, els valoren i confien en la manera de fer de Sodelplana.
 

Subscriu-te i col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se subscriptor del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació