Divendres, 26 d'abril de 2024
socis

Sorteig octubre: àpat per a dos persones a Can Punyetes de Sort!

Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 d'octubre | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!

Redacció 3 d'octubre de 2019 a les 12:21
Can Punyetes ofereix cuina típica del país a la brasa | Can Punyetes
Ja estem en plena tardor, una època idònia per reunir la família o els amics al voltant d’una bona taula per compartir la gastronomia més nostrada. Per fer-ho possible, aquest mes d'octubre oferim a tots els nostres abonats la possibilitat de guanyar un àpat per a dos persones al restaurant Can Punyetes de Sort.

Entraran en el sorteig, com sempre, tots aquells socis i sòcies de Pallars Digital que s'hagin registrat abans del dia 20 d'octubre. Serà al voltant del mateix dia 20 quan sortejarem entre tots els associats aquest magnífic àpat amb la millor brasa del Pallars com a base. Molta sort!

Qualitat i tradició a Sort des de 1996

Can Punyetes és un restaurant de referència a Sort i per extensió al Pallars Sobirà. Era l’any 1996 quan Pili Ricou, germana d’un dels socis fundadors, va decidir tornar cap al Pallars i muntar el seu propi restaurant, seguint, això sí, la filosofia de referència que tenia dels Can Punyetes de Barcelona. 

A més de l’experiència cal destacar el fet que el producte és de proximitat i de gran qualitat, ja que la carn que es serveix a Can Punyetes és dels animals que pasturen a les muntanyes que envolten Sort. Amb tot, aquesta taverna esdevé la millor opció per poder degustar un autèntic àpat pallarès.
 

Can Punyetes, qualitat i tradició des de 1996. Foto: Can Punyetes


Col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació