Diumenge, 19 de maig de 2024
futbol

El CF Tremp (2-0) i el CF Pobla (1-0) s’estrenen a la lliga amb victòria

L’EF Tremp encaixa una contundent golejada a Alguaire en el seu debut a Tercera Catalana (9-2)

Redacció 9 de setembre de 2019 a les 11:48
Els jugadors del Pobla celebren el triomf al vestuari | CF Pobla
El CF Tremp i el CF Pobla han començat la competició de lliga amb bon peu. Els trempolins van superar dissabte la Fuliola per 2 gols a 0 en el primer partit de lliga, disputat en plena Festa Major al municipal Pedrasanta, gràcies als gols de Buhai i El Madani. El Pobla, de la seva banda, va vèncer ahir per la mínima al Bellpuig a casa gràcies a un solitari gol de Juangran a dos minuts pel final.

Qui no ha tingut la mateixa sort ha estat l’EF Tremp. En el seu debut a Tercera Catalana, l’equip trempolí va perdre de manera contundent al camp de l’Alguaire per 9 gols a 2. Els locals es van posar per davant ben aviat i des d’un inici van demostrar la seva superioritat. Sergio Sànchez va ser l’autor dels dos gols dels pallaresos, un d’ells de penal.

Amb aquests resultats el CF Tremp i el CF Pobla sumen els primers tres punts de la temporada, mentre que l’EF Tremp haurà d’esperar per estrenar el seu caseller. La propera jornada el CF Tremp juga a Tornabous, el CF Pobla repeteix a casa contra la Fuliola i l’EF Tremp rep el Soses, tots tres partits en diumenge. A Quarta Catalana el FC Rialp debutarà també diumenge al camp del Balàfia.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació