Diumenge, 19 de maig de 2024
Esports

El CF Tremp es proclama campió i torna a Segona Catalana un any després

Els trempolins guanyen a Organyà (2-5) amb l'ascens i el títol a la butxaca després de l'empat del Bellpuig amb la Fuliola

Tomàs Garcia Espot Tremp | 6 de maig de 2024 a les 08:19
La plantilla trempolina en finalitzar el partit | CF Tremp
El CF Tremp torna a ser equip de Segona Catalana un any després. A manca de dos jornades pel final de temporada, els trempolins s'han proclamat campions de lliga aquest dissabte sense haver de baixar de l'autobús, gràcies a l'empat a 2 del Bellpuig contra la Fuliola. No obstant això, el diumenge, els de la capital del Pallars Jussà han fet la feina guanyant a Organyà amb un contundent 2 a 5 malgrat les diverses baixes.

Jony Gázquez i el capità Miki Sirvant van obrir la llauna als primers compassos del partit, i tot i el gol dels locals van marxar al descans amb un 1 a 4 al marcador gràcies al segon de Jony i a una diana de Mutu. Al minut 78 l'Organyà va retallar distàncies, però poc després Jony firmava el hat-trick per culminar la golejada. Abans de començar el partit, els jugadors alturgellencs van fer el passadís als campions.

A post shared by C.F.Tremp Oficial (@cftremp)

Victòria per escalar posicions

Per la seva, el CF Pobla escala posicions a la taula i se situa cinquè després de guanyar el Bellcairenc a casa. Tot i que ambdós equips ja no es jugaven res, els poblatans van sortir a pressionar al davant, però el gol no va arribar fins al minut 37, quan Lluc Nieto va col·locar-la a l'escaire de la porteria rival. Poc després, Miki Molleví transformava un penal, però abans del descans, els de Bellcaire aconseguien retallar distàncies.

A la segona meitat, la igualtat es va mantenir, i malgrat les diverses oportunitats, els visitants van fer l'empat arran d'un penal clar al minut 66. Tanmateix, el Pobla va fer mans i mànigues per sumar els tres punts, i al 72 Lluc Nieto protagonitzava una escapada per banda dreta i servia el gol en safata a Molleví.

Lluc Nieto encara un rival. Foto: TGE

El CB Tremp s'avança als play-offs

Pel que fa al bàsquet, el primer equip CB Tremp ha començat els play-offs d'ascens amb bon peu i dissabte va desfer-se del Pardinyes B per 82 a 72. Els trempolins van jugar un partit còmode que van saber dominar des del principi, i en el qual sempre van anar per davant al marcador. Els pallaresos van estar especialment encertats des del tir exterior, sumant un total de 15 triples.

Conti amb 21 punts i Txema amb 17 van ser els màxims anotadors, i gràcies a l'avantatge Diego Roldán va poder reservar jugadors i donar minuts a tothom. El segon dels tres partits de l'eliminatòria tindrà lloc aquest diumenge a Lleida.

Finalment, en pàdel, els dos equips de Pàdel Pallars han caigut aquest cap de setmana. El primer ho va fer per 1 a 2 a casa davant del líder, tot i que continua en places de play-off d'ascens a Primera Catalana. Per la seva banda, el segon equip va perdre a casa del CT Mollerussa per a 2 a 1, i segueix en la zona de play-off per salvar la categoria.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1