Diumenge, 19 de maig de 2024
artesania

El Pallars Sobirà organitza una jornada per dinamitzar el sector de l'artesania no alimentària

L’acte, que tindrà lloc el 17 de maig, busca crear un espai debat on el sector artesà pugui compartir necessitats i fomentar la cooperació pública-privada

Pallars Digital Pallars Sobirà | 6 de maig de 2024 a les 12:06
La jornada se celebrarà a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu | Ecomuseu
El pròxim divendres 17 de maig, Sobirà Dinàmic organitza la jornada Artesania, Patrimoni i Territori, un esdeveniment que busca crear un espai de debat on el sector artesà pugui compartir necessitats i fomentar la cooperació pública-privada per dinamitzar el sector del Pallars Sobirà.
 

Una de les propostes concretes és la dinamització a través dels equipaments patrimonials. Per aquest motiu, hi haurà diversos ponents especialitzats que exposaran altres accions amb els quals han ajudat a dinamitzar els territoris. 
 
La jornada, que tindrà lloc a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu, a Esterri d'Àneu, inclourà una taula de debat on es podran compartir opinions, necessitats i dubtes sobre el sector artesà al territori. A les 10h del matí tindrà lloc la ponència sobre experiència per activar el desenvolupament local, a càrrec de l'antropòleg de l'Instituto Andaluz de Patrimoni, Aniceto Delgado.
 
Després d'una pausa i un cafè, a les 12h del migdia se celebrarà una taula d'experiències de desenvolupament de l'artesania, i de les 13:30h a les 14h, tindrà lloc un debat que posarà fi a aquesta jornada. Ja és possible inscriure's a la jornada fent clic en aquest enllaç.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació