Diumenge, 19 de maig de 2024
futbol

Victòria del CF Pobla (4-1), empat del CF Tremp (1-1) i derrota de l’EF Tremp (2-4)

A Quarta Catalana el FC Rialp debuta amb un contundent triomf al camp del Balàfia B (0-10)

Redacció 16 de setembre de 2019 a les 11:14
El CF Tremp va sumar un punt a Tornabous | CF Tremp
La segona jornada de lliga disputada aquest cap de setmana ha donat diferent sort als tres equips pallaresos de futbol que competeixen a Tercera Catalana. Qui continua sumant de tres en tres és el CF Pobla, que diumenge golejava la Fuliola, a casa, per 4 gols a 1. Els visitants no van posar les coses fàcils, ja que es van avançar en el marcador al minut 70. Juangran i Llebot van capgirar el marcador en només 4 minuts, al 74’ i al 78’. Ens els compassos finals del partit, Benbammou va anotar dos gols més per deixar el definitiu 4-1 al marcador.

Encara al grup 14, el CF Tremp va empatar a 1 al camp del Tornabous. Després d’una primera meitat molt igualada i sense gols, els pallaresos es van avançar al minut 49 per mitjà de Farré. Quan semblava que els tres punts viatjarien cap a la capital del Jussà, els locals van reaccionar i van aconseguir empatar el matx a només quatre minuts pel final.

Al grup 13 de Tercera Catalana, l’EF Tremp va tornar a perdre, en aquesta ocasió per 2 gols a 4 a casa davant del Soses. En una primera hora de joc molt distreta, Bacardit va avançar els trempolins al minut 18 però els del Segrià empatarien només sis minuts més tard. Al 27’ el Soses es va posar per davant però Torra tornava a establir l’empat al 29’. Només començar la represa els visitants van marcar dos gols en dos minuts per signar el definitiu 2-4.

A Quarta Catalana, el FC Rialp ha començat la competició de lliga amb bon peu derrotant a domicili el Balàfia B per 0 gols a 10. Ovando va marcar res gols, Alejandro dos i Semino, Cervós, Duran, Jubany i Roqué un gol cadascun per superar un equip que competeix amb un objectiu ben diferent que la resta: es tracta del primer equip del futbol català federat que competeix amb jugadors amb diversitat funcional.

El Pobla i el Rialp, líders

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana el CF Pobla suma 6 punts en dos partits i se situa al capdavant de la classificació juntament amb tres equips més. El CF Tremp, que tampoc no coneix la derrota, en suma 4 i és 5è a la classificació. Al grup 13, l’EF Tremp és cuer amb 0 punts. A Quarta Catalana i amb tres punts, el FC Rialp és líder gràcies a la diferència de gols.

La propera jornada viurà el primer derbi pallarès de Tercera, el clàssic entre el CF Tremp i el CF Pobla, que es disputarà al municipal Pedrasanta de Tremp el diumenge a les 17h. L’EF Tremp, de la seva banda, juga al camp de l'Albages. A Quarta Catalana el FC Rialp jugarà al camp del Torrefarrera.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21