Diumenge, 19 de maig de 2024
futbol

Els equips pallaresos de futbol estrenen la temporada 2019-2020

El CF Tremp, el CF Pobla i l’EF Tremp competiran a Tercera Catalana, mentre que el FC Rialp ho farà a Quarta

Redacció 6 de setembre de 2019 a les 12:06
Jugadors del CF Tremp i el CF Pobla entrenant junts aquesta pretemporada | CF Tremp
Torna la competició esportiva. Després de la disputa de la Copa Pirineus, que es va endur l’Organyà davant la Seu d’Urgell en una final que es va jugar al municipal Pedrasanta de Tremp, aquest cap de setmana arrenca la temporada 2019-2020 de futbol i ho fa amb la disputa de la primera jornada de lliga.

La Tercera Catalana comptarà, igualment que la temporada passada, amb tres equips pallaresos: el CF Tremp, el CF Pobla i l’EF Tremp, que enguany estrena categoria després d’aconseguir l’ascens el passat mes de maig. No obstant això, l'equip jugarà al grup 13, mentre que el CF Tremp i el conjunt poblatà ho faran al grup 14. Qui no repetirà a la categoria és el FC Rialp, que va perdre la categoria i aquesta temporada jugarà a Quarta Catalana.

Així doncs, a Tercera Catalana, el CF Tremp rebrà dissabte a la Fuliola en plena celebració de la Festa Major. El matx es disputarà al municipal Pedrasanta a partir de les 19h. El Pobla també debuta a casa. Serà, però, el diumenge a les 17h amb la visita del Bellpuig. L’EF Tremp, en canvi, juga a fora. Ho farà diumenge al camp de l’Alguaire en un partit que es disputarà a les 18:30h. 

A Quarta Catalana, el debut del FC Rialp contra l’Albesa haurà d’esperar, ja que el matx s’ha ajornat al dia 1 de novembre.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació