Divendres, 26 d'abril de 2024
Futbol sala

El futbol sala de Tremp, sota un mateix nom

Els dos clubs de futbol sala de la ciutat es fusionen en una sola entitat

Redacció 21 de febrer de 2018 a les 12:07
Els presidents dels dos clubs, segellant l'acord | Club Futbol Sala Tremp
El Club de Futbol Sala Tremp i el FutsalTrempcat es fusionen per competir sota un mateix nom. Així ho han decidit les dues entitats en les assemblees extraordinàries que han celebrat en els darrers dies. L'acord es farà efectiu a partir de la propera temporada. 

La fusió contempla que la denominació de la nova entitat sigui la de Club de Futbol Sala Tremp, que entre els dos clubs és el més antic. També s'acorda que la Junta Directiva del nou club estigui formada per integrants de les dues entitats. D'aquesta manera, la presidència serà per Josep Torra, del Club de Futbol Sala Tremp, mentre que el vicepresident serà José Alba, del FutsalTrempcat. La coordinació esportiva recaurà en mans de Beto Nicolàs. 

Torra ha assegurat que la unió dels dos clubs "incidirà directament en un millor funcionament" de l'entitat, tant a nivell esportiu com d'organització interna. Al mateix temps, farà que la "formació d'esportistes sigui la més adequada possible". La signatura de l'acord de fusió es materialitzarà en els propers dies entre els dos representants dels clubs i d'autoritats de l'Ajuntament de Tremp. 

El FutsalTremp compta amb cinc equips base: juvenil, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí; mentre que el Club de Futbol Sala té l'equip sènior de la ciutat, que enguany competeix al grup 5 de la Lliga de Primera Divisió catalana. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació