Divendres, 26 d'abril de 2024
atletisme

Tret de sortida a la temporada de cros escolar a la Pobla de Segur

Més de 300 atletes van participar diumenge a la prova, que va estrenar nou circuit

Redacció 14 de novembre de 2017 a les 10:16
Sortida d’una de les proves celebrades al nou circuit | CEPJ
El nou circuit de Les Pobles va acollir el passat diumenge el cros intercomarcal de la Pobla de Segur, el primer dels que se celebra a la comarca, per donar el tret de sortida a la temporada de cros escolar. Un total de 340 atletes de tot el territori lleidatà van gaudir d’una jornada atlètica amb molt bon temps i una gran afluència de públic.

Hi van competir des de les categories Veterans i Senior, tan masculí com femení, així com la resta de categories inferiors. La competició, que forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, va estar organitzada per l’Ajuntament de La Pobla de Segur, el Consell Esportiu del Pallars Jussà i el Club Atletisme la Pobla de Segur amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

El nou circuit de Les Pobles, situat la zona de l’àrea vacacional de la població, va ser un èxit per les seves característiques tècniques, les quals van agradar a tots els entrenadors i atletes. Aquest és el primer dels tres crossos que se celebren a la comarca. A banda de la prova celebrada a la Pobla de Segur, Tremp i Isona són les altres poblacions que formen part d’un circuit comarcal molt arrelat al territori.

La matinal va cloure amb l'entrega de medalles als nens i nenes en un ambient esportiu i familiar. La propera competició tindrà lloc a Les (Val d’Aran) el proper diumenge. El cros de Tremp se celebrarà el 26 de novembre i el d’Isona el 2 de desembre.
 

Resultats del cros escolar de la Pobla de Segur

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació