Divendres, 26 d'abril de 2024
Futbol

Uns 400 nens participaran al torneig de futbol base de Rialp

Nou clubs catalans de cinc categories diferents jugaran aquest cap de setmana el torneig

Redacció 8 de juny de 2017 a les 09:26
2.000 persones visitaran Rialp en motiu del torneig de futbol base | Ajuntament de Rialp
La població pallaresa de Rialp serà aquest cap de setmana el punt de trobada de 400 nens que participaran al 7è Torneig de Futbol Base. En total, hi competiran nou clubs catalans de cinc categories diferents. En el torneig hi participaran, entre d'altres clubs, el RCD Espanyol, el CF Pobla de Segur, l'EF Val d'Aran, l'EF Rialp, el CF Vilafranca i la Selecció Lleidatana Alevina de Futbol.

La competició es juga en format de lligueta classificatòria i l'enfrontament directe segons la classificació. A més, com a premi als jugadors dels equips del Pirineu també es jugaran tres triangulars: dos de les categories prebenjamina i benjamina el dissabte, i un altre de la categoria cadet, el diumenge. 

Aquest torneig mou al voltant d'unes 2.000 persones, la qual cosa genera un gran impacte per Rialp i els pobles del voltant. Aquest dilluns s'ha presentat la competició a la Diputació de Lleida. L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, ha assegurat que la població "es posiciona com a una destinació turística esportiva" amb l'objectiu que les instal·lacions esportives de Rialp esdevinguin un "dinamitzador econòmic". 
 

La presentació del torneig ha tingut lloc a la Diputació de Lleida Foto: Diputació de Lleida


El representant territorial d'esports a Lleida, Joan Segura, ha felicitat els organitzadors del torneig destacant que pels nens i les seves famílies és una gran motivació poder jugar contra altres equips de futbol de prestigi, com pot ser el RCD Espanyol.

Aquest any, com a fet excepcional, s'ha avançat un cap de setmana la celebració del torneig per no coincidir en el calendari amb el Campionat d'Espanya de Tir al Plat. El Futbol Club Rialp organitza aquest torneig amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rialp, del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i de la Diputació de Lleida.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació