Divendres, 26 d'abril de 2024

Més de 400 joves futbolistes es donen cita a la Trobada Escolar de les Valls d'Àneu

Fins a 9 centres escolars i clubs del Pirineu han participat a la trobada, que se celebra a Esterri d'Àneu

Pallars Digital 20 de maig de 2014 a les 08:51
La localitat pallaresa d'Esterri d'Àneu ha acollit un any més la Trobada Escolar de les Valls d'Àneu de futbol 7, organitzada per la secció esportiva de l'AMPA de l'Escola La Closa de la població, i que ha acollit més de 400 esportistes.
 
Aquest any han participat al campionat les següents Escoles i Clubs: UD Montañesa de Castejon de Sos, Escola de futbol dera Val d´Aran, Escola de Futbol de Rialp, Escola Serafí Casanovas de Sort, Escola de Futbol de La Pobla de Segur, Escola de Futbol de Tremp, Escola Aeso d´Isona, SES Morelló d´Esterri d´Aneu i l´Escola La Closa d´Esterri d´Aneu. 
 
Totes aquestes escoles i clubs són els que participen a la Lliga Pirineus que organitzen els Consells Esportius de les comarques de muntanya. Les categories convocades eren des de Pollets (5 anys) fins a Cadet (16 anys).
 
En total, el Camp de futbol de la població va acollir 45 partits dividits en dos camps de futbol 7 i un de futbol 5 per als més petits. A les 9:30h es va iniciar la trobada no competitiva fins a les 17h, moment en que va tenir lloc la cloenda, foto de família i entrega de medalles i samarretes per a tots els assistents. Els esportistes van gaudir d´un merescut dinar al mateix estadi organitzat per l'AMPA de l´Escola La Closa.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor