Dissabte, 27 d'abril de 2024
turisme

El futur de l'Hotel Condes del Pallars de Rialp, en l'aire

Rosa dels Vents, gestora del complex, encara no ha renovat el contracte per a la pròxima temporada amb la família propietària

Pallars Digital Rialp | 22 de març de 2024 a les 11:16
L'Hotel Condes de Rialp en una imatge d'arxiu | HotelSearch
El futur de l'Hotel Condes del Pallars de Rialp no està assegurat. Tal com ha avançat Segre i ha pogut confirmar Pallars Digital de fonts coneixedores del cas, la gestora del complex, l'empresa Rosa dels Vents (RV), vol desvincular-se de l'equipament turístic.

El motiu principal és que el conveni signat amb la família Roca (grup Ros Roca), propietària de l'hotel, expira aquest mateix 2024. Tot i que les negociacions encara estan obertes i res està encara tancat, el grup hoteler RV té la intenció de no iniciar la nova temporada d'hivern. 
 
La notícia ha generat molta preocupació al municipi, ja que l'activitat de l'Hotel Condes, asseguren les mateixes fonts, té un impacte directe molt important en l'economia de la zona, i ofereix una àmplia oferta d'allotjaments tant a l'estiu com a l'hivern.

A tall d'exemple, el complex hoteler allotja els més de 600 participants del Pep Summer Camp, el campus de futbol que l'entrenador Pep Guardiola organitza a Rialp a l'estiu des de fa quatre anys, i que en el cas de no obrir el complex hoteler, podria perillar.
 
De fet, en la seva època, el Condes va ser un dels revulsius per al Pallars Sobirà, destacant-se com un dels puntals en el viratge de la comarca cap al turisme. L'equipament està situat a l'avinguda Flora Cadena, precisament, l'empresària turística que va impulsar l'hotel, el futur del qual està ara mateix en l'aire.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació