Dissabte, 27 d'abril de 2024
Atletisme

Rabab Ouzemmou es penja una medalla de plata al Campionat d'Espanya sub-16 Short Track

L’atleta del Club d'Atletisme de la Pobla de Segur competia a la prova dels 3.000 metres llisos que s’ha disputat a València

Pallars Digital Pallars | 5 de març de 2024 a les 11:30
L'atleta Rabab Ouzemmou | CAPS
L'atleta pallaresa Rabab Ouzemmou, del Club Atletisme de la Pobla de Segur (CAPS) s'ha penjat una medalla de plata al Campionat d'Espanya Short Track, celebrat aquest passat cap de setmana a València.

Ouzemmou va participar en la prova dels 3.000 metres llisos en la categoria sub-16. Alhora va fer la seva millor marca amb un temps de 10 minuts 5 segons 77 dècimes, rebaixant en gairebé 20 segons respecte al temps assolit al Campionat de Catalunya de la mateixa modalitat.

Aquesta temporada, l'esportista poblatana ha aconseguit el títol nacional català de 3.000 metres llisos a Sabadell i al cros a Mataró, alhora que la tercera plaça al Campionat d'Espanya de Cros RFEA, celebrat a Getafe, i al Cros d'Elgoibar representant a la Selecció Catalana FCA.