Dissabte, 27 d'abril de 2024
obres

La Pobla de Segur comença les obres d’accessibilitat del Molí de l’Oli

El projecte preveu la construcció d’una rampa d’entrada, l’adaptació dels lavabos i la instal·lació d’una plataforma per poder anar de la planta baixa a la primera sense cap impediment

Pallars Digital La Pobla de Segur | 4 de març de 2024 a les 11:45
Façana del Molí de l'Oli de Sant Josep | Ajuntament de la Pobla de Segur
L'Ajuntament de la Pobla de Segur ha començat aquest dilluns les obres per millorar l'accessibilitat del Molí de l’Oli de Sant Josep. Es tracta d’uns treballs que volen eliminar les barreres arquitectòniques de l’equipament, i que preveuen, per exemple, construir una rampa amb barana d’entrada a l’edifici.

També es durà a terme una adaptació dels lavabos, així com la instal·lació d’una plataforma elevadora per poder anar de la planta baixa a la primera planta sense cap mena d'impediment. La previsió és que els treballs s’allarguin fins a principis de maig.
   
Per aquest motiu, tots els actes que se celebrin durant aquest període en aquest equipament es reubicaran. Un clar exemple són les dos sessions mensuals de cinema -el CineXic i el Cicle Gaudí- que es duran a terme al Comú de Particulars.

El pressupost de les actuacions és de 65.049 euros, una part dels quals són finançats pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Les obres al Molí de l’Oli també han obligat els gegants del poble, el Miquel i la Ribera, a buscar una nova casa, i per això se'ls ha ubicat a l’entrada del consistori, ubicat al mateix edifici.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació