Dissabte, 27 d'abril de 2024
contraban

La manca de neu «traeix» un contrabandista que intentava entrar tabac al Pallars amb moto de neu

L’home portava 950 paquets valorats en uns 3.000 euros que volia introduir a Catalunya des d'Andorra a través del port de Cabús, a la muntanya de Tor

Pallars Digital Alins | 8 de febrer de 2024 a les 08:45
L'home només va ser identificat perquè la quantitat de paquets no superava el límit legal | Policia d'Andorra
La manca de neu ha "traït" un contrabandista que intentava entrar tabac andorrà al Pallars amb moto de neu. L'home va ser aturat per la Policia d'Andorra al port de Cabús, a la muntanya de Tor, quan intentava circular per una zona completament seca i sense neu, una escena curiosa que va cridar l'atenció dels agents que controlaven la frontera.
 
Després d'aturar-lo i demanar-li la documentació -que no tenia-, van veure que portava diverses motxilles plenes a vessar. En obrir-les, van descobrir que volia entrar a Catalunya amb 950 paquets de tabac, valorats en conjunt en uns 3.000 euros, segons ha informat El Caso.
 
Tanmateix, el contrabandista -d'origen estranger i relativament jove, segons el rotatiu especialitzat en successos- no va ser detingut, només identificat, ja que la quantitat de tabac que duia, tot i ser important, no superava el límit marcat per la llei i era insuficient per ser considerat un delicte.

Ara bé, la Policia d'Andorra sí que va comissar els paquets, mentre que l'home va retornar al país veí lliurement. Mentre les autoritats frontereres continuen vigilant el tràfic il·legal, en aquesta ocasió les altes temperatures per l'època de l'any han sigut les que, en primera instància, han frustrat aquest curiós -i maldestre- intent de contraban.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació