Dissabte, 27 d'abril de 2024
salut

L'Hospital del Pallars es reforça incorporant dos nous oftalmòlegs

El centre podrà oferir el tractament de degeneració macular associada a l’edat, fet que evitarà el desplaçament d’una vuitantena de pacients a Lleida

Pallars Digital Tremp | 7 de febrer de 2024 a les 10:00
Exterior de l'Hospital Comarcal del Pallars en una imatge d'arxiu | Salut
L'Hospital Comarcal del Pallars ha incorporat dos nous oftalmòlegs per reforçar el seu Servei d'Oftalmologia. Tal com avança UA1 Ràdio, aquest fet permetrà que el centre hospitalari trempolí pugui oferir el tractament de degeneració macular associada a la tercera edat i, alhora, evitarà el desplaçament d'una vuitantena de pacients pallaresos fins a Lleida.
 
L'augment de la plantilla de l'hospital és una realitat gràcies a l'acord amb l'Hospital Arnau de Vilanova i l'Hospital Santa Maria de Lleida. De fet, els dos oftalmòlegs provenen d'aquests dos centres, i ara el servei a l'hospital trempolí compta amb un total quatre oftalmòlegs i dos optometristes, mentre que el canvi suposarà que l'atenció mensual passi de 32 a 64 hores.

La degeneració macular, però, no serà l'única patologia que es continuarà tractant a l'Hospital del Pallars. Les operacions de cataractes, cirurgies de parpella, i bé el diagnòstic i el seguiment de la majoria de malalties oculars també es poden practicar a Tremp. Mentrestant, altres tractaments de més complexitat com el despreniment de retina o el glaucoma continuaran realitzant-se a l'Arnau de Vilanova. 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació