Dissabte, 27 d'abril de 2024
atletisme

Bon paper de l'atletisme poblatà al Campionat de Catalunya de Trail

El Club d’Atletisme de la Pobla de Segur ha obtingut sis medalles per equips en diferents categories i cinc medalles individuals, entre les que destaquen els ors de Rabbab Ouzemmou i David Sadovici

Pallars Digital Olesa de Montserrat | 6 de febrer de 2024 a les 10:40
Tres joves atletes poblatans al primer esglaó del podi | CAPS
El Club d'Atletisme de la Pobla de Segur (CAPS) continua llaurant triomfs arreu del territori català. Aquest passat dissabte 3 de febrer, a Olesa de Montserrat (el Baix Llobregat), el club poblatà va fer un molt bon paper al Campionat de Catalunya de Trail, organitzat per la Federació Catalana d'Atletisme.
 
 
El CAPS va obtenir les primeres posicions per equips en les categories Sub16 femení, Sub14 masculí i Sub10 mixte. A més, es va endur dos segones posicions en les de Sub6 masculí i Sub18 femení.

En la plana individual, el club d'atletisme pallarès es va endur dos medalles d'or nacionals gràcies a Rabbab Ouzemmou (Sub16) i David Sadovici (Sub10). D'altra banda, Àxel Vidal Aitana Farré es van penjar la plata en Sub10, mentre que la poblatana Khadija Madani va guanyar el bronze en la mateixa categoria.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació