Dissabte, 27 d'abril de 2024
trànsit

La Pobla de Segur seguirà acollint els exàmens teòrics de conduir

Un error de comunicació del Servei Català de Trànsit ha generat dubtes sobre la seu pallaresa

Pallars Digital La Pobla de Segur | 26 de gener de 2024 a les 09:51
Una alumna repassant el llibre de text abans d'un examen | ACN
Confusió sobre la informació referent a les proves teòriques del carnet de conduir a la Pobla de Segur. El Servei Català de Trànsit (SCT) havia informat a través d'un comunicat de premsa de l'acord amb la Dirección General de Tráfico (DGT) per recuperar com a seu dels exàmens teòrics de conduir el centre desplaçat "que havia quedat tancat" a la Pobla de Segur, juntament amb els de Ripoll, Olot, Tortosa, la Seu d'Urgell.

Les proves teòriques del carnet de conduir a la Pobla de Segur s'havien fet històricament a l'Hotel Solé, tot i que ja fa uns anys -abans de la pandèmia- que els alumnes s'examinen al poliesportiu municipal. Per tant, no s'havien deixat de fer exceptuant els mesos de confinament per la Covid. En aquest sentit, Pallars Digital ha consultat a l'SCT sobre aquesta qüestió, ja que no quedava del tot clara.

Segons ha informat l'SCT a aquest diari, es tracta d'un error de comunicació, doncs efectivament la seu de la Pobla de Segur, així com la de la Seu d'Urgell i Tortosa, es van tancar i van deixar de funcionar uns mesos durant la pandèmia, però es van reobrir quan les condicions sanitàries eren les adients. Per tant, les seus que reobren amb l'actual acord entre l'SCT i la DGT són dos i no cinc, en concret, les d'Olot i Ripoll.

En base a aquest acord, l'SCT facilitarà el material informàtic i la DGT el programari de l'examen. La primera seu que es recuperarà serà Ripoll, en un local cedit pel Consell Comarcal del Ripollès, i la Federació d'Autoescoles de Girona coordinarà la posada en marxa d'aquest procés.

En aquesta mateixa reunió, des de l'SCT es va tornar a reclamar a la DGT el traspàs de les competències al govern català per dur a terme els exàmens pràctics de conduir. 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació