Dilluns, 29 d'abril de 2024
meteorologia

El Pallars Jussà, en alerta per nevades a cotes baixes aquest dimecres

El Servei Meteorològic de Catalunya emet un avís per acumulacions de gruixos de fins a cinc centímetres a partir dels 700 metres

Pallars Digital Pallars | 8 de gener de 2024 a les 12:00
Capdella aquest diumenge al matí | Projecte 4 Estacions
El Pallars Jussà es troba en alerta per nevades a partir dels 700 metres juntament amb 15 comarques catalanes més. Segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya, es podrien acumular gruixos de cinc centímetres a la comarca gràcies a les precipitacions que s'esperen de cara a dimecres i dijous.
 
 
Segons el Meteocat, la cota de neu se situarà al voltant dels 800 metres el dimecres al migdia, però durant la tarda podria baixar progressivament fins als 600 metres. Aquest canvi de temps s'emmarca en el temporal que està deixant gruixos de neu importants al Pallars Sobirà i les seves estacions d'esquí, i ha obligat a tallar el Port de la Bonaigua i circular amb cadenes i en diverses carreteres de la comarca.
 
 
Unes nevades que també ha anat acompanyades del fort vent. De fet, el torb, amb ratxes de 100 quilòmetres, ha obligat les estacions d'Espot Esquí i Port Ainé a tancar les seves parts altes. Mentrestant, les generoses precipitacions han permès obrir aquest dilluns el domini d'esquí nòrdic de Tavascan, que enceta la temporada.

 Amplia la previsió del temps pels propers dies al Pallars


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació