Diumenge, 28 d'abril de 2024

Nadal 2023 a Isona: agenda d'activitats i horaris

Recull de les activitats que s'han programat al municipi isonenc durant les festes nadalenques

Pallars Digital Isona i Conca Dellà | 22 de desembre de 2023 a les 12:00
La tronca de Nadal a la plaça de l'Església d'Isona | Ajuntament d'Isona i Conca Dellà
L'Ajuntament d'Isona i Conca Dellà ha preparat, un any més, una agenda que recull totes les propostes per aquest Nadal organitzades pel propi ajuntament i per les entitats del municipi. A l'enllaç de sota podràs accedir a l'agenda completa, però més avall et resumim les activitats més destacades.

Com a novetat, aquest any una Tronca gegant ha aparegut a la Plaça de l’Església, on el dissabte 23 a les 17h els nens i nenes la faran cagar. Per amenitzar l’activitat, s’ha organitzat una xocolatada popular. La idea és que La Tronca gegant cada any faci parada a un poble diferent del municipi. 


Una altra activitat, que es fa a diferents grans ciutats del món, seran les precampanades. Un assaig de la nit de Cap d’Any. El dia 30 a les 11:30h s’ha citat els veïns i veïnes davant del campanar d’Isona per fer un vermut popular, i a les 12h amb el toc de campanes que marca el migdia es farà l’assaig de menjar el tradicional raïm. L’objectiu d’aquesta proposta és acomiadar l’any fent una festa que aglutini les persones de totes les generacions. En acabar es farà una foto de família.
 

Programa d'activitats de Nadal a Isona. Foto: Ajuntament d'Isona i Conca Dellà

 
L’altra novetat és que aquest any l’Emissari Reial, que sempre ha recollit les cartes dels infants el dia de Sant Esteve a Isona, també s’aturarà a Figuerola d’Orcau. A banda, a Isona durant el matí es farà un taller pels nens i nenes que enlloc de portar la carta feta de casa, prefereixin redactar-la aquell mateix dia.

No faltaran activitats ja tradicionals com les cantates de Nadal a càrrec de La Coral d’Isona, el Quinto de Nadal, el sopar popular de la revetlla de Cap d’Any o la Cavalcada dels Reis Mags i el lliurament de regals.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació