Dissabte, 27 d'abril de 2024
esquí de muntanya

El Club d’Esquí de la Pobla de Segur s’endú quatre medalles de la Copa d’Espanya d’Skimo

Aina Garreta s’ha penjat l’or i també un bronze, mentre que Marc Ràdua ha aconseguit dos medalles de plata

Pallars Digital Espot Esquí | 19 de desembre de 2023 a les 12:20
Aina Garreta, medalla d'or a la prova d'esprint U18 | CEPS
El Club d'Esquí de la Pobla de Segur (CEPS) s'ha endut quatre medalles de la Copa d'Espanya d'Skimo, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a l'estació d'Espot Esquí. El dissabte, la pallaresa Aina Garreta es va penjar l'or en la prova d'esprint U18, mentre que Marc Ràdua va aconseguir la plata en U23.

L'endemà, en la vertical, Ràdua va tornar a penjar-se la medalla d'argent, mentre que Garreta va quedar tercera en la mateixa prova. D'altra banda, la també poblatana Mariona Flores va finalitzar en setena posició a l'esprint U18, mentre que diumenge, va quedar onzena a la vertical. Mentrestant, Àlex Arilla va ser 38è a la categoria sènior.

Marc Ràdua va penjar-se dos medalles d'argent. Foto: CEPS

Garreta i Ràdua, als Campionats d'Europa

A més, i gràcies als bons resultats aconseguits a Espot Esquí, Aina Garreta i Marc Ràdua han estat seleccionats aquest dilluns per participar amb la selecció espanyola als Campionats d'Europa d'Skimo, que tindran lloc a Flaine-Chamonix (França) del 8 al 12 de gener.