Dissabte, 27 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp jugarà la final a tres de la Copa Pirineus amb la Seu i l'Oliana

Els trempolins van superar de nou l'Organyà (2-1), mentre que el CF Pobla no podrà revalidar el títol en caure eliminat contra la Seu (5-1)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 29 d'agost de 2023 a les 09:17
El Tremp intentarà guanyar de nou el trofeu, alçat fa dos anys per última vegada | FCF
El CF Tremp buscarà aixecar de nou la Copa Pirineus el pròxim diumenge 3 de setembre a la Seu d'Urgell contra l'equip amfitrió i l'Oliana. Els trempolins s'han classificat per a la final triangular del torneig d'estiu en eliminar l'Organyà en la tornada de l'eliminatòria.

Després d'imposar-se per 1 a 2 al camp de les Lloredes, dissabte els del Pallars Jussà van tornar a fer els deures, imposant-se pel mateix resultat al Pedrasanta. Tot i que el gol de David Pérez al minut 7 igualava les tornes, el Tremp va fer mans i mànigues per no deixar passar l'oportunitat.

No va ser fins al minut 72 que l'isonenc Javi González aconseguia la igualada. Dos minuts més tard, Adrià Codó marcava el segon, col·locant el 4 a 2 en el global de l'eliminatòria. Un resultat que obre les portes les d'una nova final als de la capital pallaresa, que tenen dos títols al seu palmarès.

Enfront tindran a la Seu d'Urgell, que diumenge va eliminar el CF Pobla, remuntant el 5 a 3 advers del partit d'anada. Els poblatans arribaven a l'Emili Vicente amb l'objectiu de defensar el resultat, però els alturgellencs no va donar cap opció. A la sortida del descans ja guanyaven per dos gols de diferència, i malgrat que Uly va retallar distàncies al minut 51, la Seu no va aixecar el peu de l'accelerador.

Amb tres gols més, els locals van sentenciar el 5 a 1 final que deixava al Pobla sense opcions de revalidar el títol aconseguit l'any passat. Els de Ramon Ordi jugaran el triangular de consolació el mateix 3 de setembre contra l'Organyà i el Coll de Nargó, que al seu temps va perdre per 1 a 2 contra l'Oliana.

Tres partits de 45 minuts

Enguany, la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha decidit que els tres equips finalistes disputin el títol amb un curiós format: tres enfrontaments de només 45 minuts de durada cadascun. El primer matx serà a les 18h entre La Seu d'Urgell i l'Oliana; una hora més tard, a les 19h, l'Oliana jugarà contra el Tremp, i a les 20h els trempolins es veuran les cares amb els alturgellencs.