Dimecres, 24 d'abril de 2024
Futbol

El CF Tremp, guanyador de la Copa Pirineus (1-2)

Els trempolins només necessiten 25 minuts per remuntar el gol inicial i guanyar el partit

Darío Albert 27 d'agost de 2018 a les 10:59
Els jugadors trempolins celebrant la victòria | CF Tremp
El Club Futbol Tremp torna de l'Alt Urgell amb la Copa Pirineus sota el braç. En la final, disputada aquest diumenge, es va imposar l'Organyà, un equip d'una categoria superior. Aquest és l’últim partit preparatiu de la pretemporada dels trempolins, que arrencaran la competició a la Tercera Catalana aquest diumenge al camp del Verdú.

L'Organya va aconseguir marcar primer, i ho va fer ben d'hora. Al minut sis, Raya avançava l'equip alturgellenc. Però el Tremp va reaccionar ràpid i 120 segons després aconseguia l'empat, de la mà de Deniz. El jugador trempolí es convertiria en l’heroi del partit quan al minut 24 posava el seu equip per davant en el marcador. 

A la segona part, el Tremp comptava amb la superioritat a l'electrònic però era l'Organyà qui imposava el seu joc sobre el camp. No obstant això, el marcador no es va tornar a moure i els trempolins es van proclamar campions de la segona edició de la Copa Pirineus. Amb el triomf, el conjunt trempolí pren el relleu en el palmarès al FC La Seu d’Urgell, que ha completat el cartell d’aquesta temporada juntament amb el CD Oliana i el CF Coll de Nargó.

A continuació podeu veure un resum en format vídeo del que va donar de sí la final.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació