Dijous, 18 d'abril de 2024
futbol

El CF Tremp es proclama campió de la Copa Pirineus

Els trempolins s'imposen a l'Organyà en un partit molt disputat (0-1)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 20 de setembre de 2021 a les 09:46

El CF Tremp, que milita a Tercera Catalana, és el nou campió de la quarta edició de la Copa Pirineus. Els trempolins van superar dissabte per la mínima l'Organyà, equip de Segona Catalana, en un partit molt disputat que va respirar tensió i bon joc fins a l'últim minut.

Durant la primera meitat els d’Organyà, que jugaven a casa, van disposar d'una ocasió molt clara per avançar-se en un un contra un amb el porter, que finalment va ser frustrat amb una espectacular aparició del trempolí Sergi Durany, que va rebutjar la pilota. El Tremp també va generar perill, especialment amb un xut de falta del capità Miki Sirvant que va ser desviat pel porter Pol Bardia.

Al segon temps la dinàmica es va repetir i ambdós conjunts van mostrar una gran solidesa tant en atac com en defensa. Finalment, el gol pallarès va arribar en una jugada de córner al minut 52; centrada magistral que Wilki, tot sol, envia al fons de la xarxa amb una bona rematada de cap.

Amb aquesta victòria, el CF Tremp aconsegueix la seva segona Copa Pirineus, trofeu que ja havia guanyat l'any 2018, també contra l'Organyà. Per la seva banda l'equip de l'Alt Urgell, que ha disputat totes les finals d'aquesta competició, també té dues copes al seu palmarès (2017 i 2019).

Gran injecció de moral per al Tremp a falta de dues setmanes per a l'inici de la lliga regular de Tercera Catalana. L'equip de la capital del Pallars Jussà s'enfrontarà al recent ascendit Olímpic d'Artesa de Segre el dissabte 2 d'octubre a domicili, i amb l'ascens de categoria com un dels objectius principals de la temporada.
 

El capità trempolí Miki Sirvant aixecant el trofeu de la Copa Pirineus. Foto: FCF

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació