Diumenge, 28 d'abril de 2024
Mai tant!

Lladrós aprofitarà la seva festa major per «autoproclamar-se» capital de Vall de Cardós

El poble torna a fer gala del seu bon humor amb un nou cartell enginyós, inspirat en la lluita dels presos del País Basc

Pallars Digital Lladrós | 30 de juny de 2023 a les 11:49
Detall del cartell de la Festa Major de Lladrós | Festa Major de Lladrós
"La ruqueria sempre torne". Aquest és el lema que els habitants de Lladrós tenen com a màxima tan bon punt s'acosta la seva festa major. I és que en aquest poble d'una trentena d'habitants són molt de la broma, i ho fan notar als cartells de la seva festivitat.

Si l'any passat ja van destacar amb el seu particular homenatge al «fracàs olímpic» dels Jocs d'Hivern 2030, enguany aquest petit poble de la Vall de Cardós torna a la càrrega reivindicant-se com a capital del municipi, inspirant-se amb l'Euskal Presoak del País Basc.
 
L'autoproclamació com a capital municipal es farà efectiva a les 6h de la matinada d'aquest diumenge 2 de juliol, aprofitant que a aquella hora els ànims estan encara encesos gràcies a la festa i la música.

No és l'únic detall que destaca de l'enginyós cartell. Enguany, la Comissió de Festes de Lladrós també ha posat a Pallars Digital al peu del cartell com a "Mitjà no oficial". Un "autèntic honor", tal com han declarat els redactors d'aquest diari, que esperen cobrir un any més la festa major d'aquest poble, sense dubte capital "moral" de Vall de Cardós, a l'espera de fer-se efectiva la proclamació unilateral.


 Llegeix més notícies curioses a la secció Mai tant! 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació