16 d'abril de 2024
mai tant!

El curiós homenatge de la festa major de Lladrós al «fracàs olímpic» del 2030

El poble de les Valls de Cardós es reivindica com la seu olímpica d'skeleton amb el lema 'La ruqueria sempre torne'

Redacció Lladrós | 23 de juny de 2022 a les 12:12
La festa és una mostra més que de que al Pallars riure's del mort i de qui el vetlla segueix estant a l'ordre del dia | Comissió de Festes de Lladrós
El fracàs de la candidatura olímpica de Catalunya i l'Aragó no només ha deixat insatisfacció, alegria o indiferència entre els habitants de les comarques pallareses. També ha donat peu a l'humor. És el cas del poble de Lladrós, al municipi de Vall de Cardós, que celebrarà la seva festa major de l'1 al 3 de juliol.

La temàtica de la festa, sense dubte, no deixarà indiferent ningú, ja que, precisament, estarà dedicada a la candidatura fallida dels Jocs Olímpics d'Hivern al Pirineu. Sota el lema La ruqueria sempre torne, Lladrós i la seva comissió de festes han decidit fer un curiós homenatge a la cita reivindicant-se com la seu olímpica d'skeleton.

No és l'única picada d'ullet que la festa fa al tema, ja que, tal com informen al seu cartell, l'organització "es reserva el dret de cancel·lar o modificar qualsevol activitat per falta de neu o altres causes alienes, pròpies, subjectives i/o objectives". Una mostra evident de que al Pallars, "riure's del mort i de qui el vetlla" segueix estant a l'ordre del dia.
 

Així és, la ruqueria sempre torne. Un lema que ens fem nostre i apliquem a la secció Mai Tant!, que més de dos anys després rescatem del traster per tornar a donar un toc d'humor a l'actualitat pallaresa, que bona falta ens fa.


 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació