Dimarts, 23 d'abril de 2024
Desaparició

Nova crida per trobar Josep Català, el veí de Sort desaparegut el passat octubre

Sis mesos després de la seva desaparició, familiars i amics reprenen la recerca aprofitant el cap de setmana llarg de l'1 de maig

Pallars Digital Sort | 28 d'abril de 2023 a les 11:14
Josep Català va desaparèixer el dilluns 25 d'octubre de 2022 | Ajuntament de Sort
Sis mesos després de la seva desaparició, la família i amics de Josep Català, el veí de Sort vist per darrer cop el 25 d'octubre, han fet una nova crida per iniciar la seva recerca, aprofitant el cap de setmana llarg de l'1 de maig. La petició s'ha fet amb un vídeo difós a través de les xarxes socials, on hi apareix una imatge de l'home desaparegut, així com del seu vehicle. Demanen que tothom que pugui aportar informació truqui al telèfon 619 751 036 o al telèfon d'emergències 112.

El dia de la seva desaparició, Josep Català anava amb el seu cotxe, un Mitsubishi totterreny de color gris amb matrícula L-2437-Z. Malgrat que la recerca oficial va finalitzar a principis de novembre, els Mossos continuen la investigació per trobar possibles indicis sobre la seva ubicació, mentre que diversos veïns del Pallars Sobirà també es van organitzar setmanalment per buscar-lo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laia Català (@laieetaaa_)

 
D'altra banda, al mes de desembre, els Mossos d'Esquadra van reprendre sense èxit les tasques de recerca. Al dispositiu hi van participar un helicòpter, la Unitat de Drons, així com agents de Seguretat Ciutadana, de Medi Ambient i els Agents Rurals. Es va realitzar a la Vall d'Àssua, el lloc on l'home va ser vist per últim cop. Aquesta nova crida se suma a la que la família ja va fer durant el passat pont de la Puríssima, especialment als turistes que pujaven al Pallars en aquelles dates.




Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació