Dijous, 25 d'abril de 2024
cuina

L'Escola d'Hoteleria del Pallars rep un premi especial al Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí

L'alumne guardonat, Gerard Barbosa, ha estat reconegut pel millor treball de cuina a la 32a edició del certamen

Pallars Digital Lleida | 8 de març de 2023 a les 12:21
Barbosa (segon per l'esquerra) durant l'entrega de premis celebrada a l’Escola d’Hoteleria i Turisme | Cedida
Gerard Barbosa, alumne de l'Escola d'Hoteleria del Pallars, ha estat guardonat amb el premi especial pel millor treball de cuina, concedit per la Federació d'Hostaleria de Lleida. El reconeixement ha tingut lloc aquest dimarts a l'Escola d'Hoteleria i Turisme en el marc del 32è Concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí.

Barbosa ha rebut el premi pel seu tataki de cap de llom amb fals risotto de celeri, i per la poma caramel·litzada amb parfait de mel i mató. Enguany, l'ingredient principal amb què havien de treballar els tretze joves cuiners participants era el cap de llom de porc Duroc, una carn molt de moda entre els gurmets, i la poma o pera de Lleida pel que fa a les postres.
 

Imatge del postre preparat pel jove cuiner de l'Escola. Foto: Cedida

 
El gran guanyador de jornada ha estat el cuiner del restaurant El Ventador de Barruera, Sergi Fernández, que va presentar un melós de cap de llom i unes peres al vi amb cremós de nyàmera. El segon premi ha anat a parar a Sergi Aritzeta, del restaurant agramuntí El Truc, gràcies als seus raviolis de cap de llom rostit a la catalana i pel sandvitx club de poma, ratafia i mató.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació