Divendres, 26 d'abril de 2024
literatura

Espot impulsa la 2a edició del concurs de relats breus

'EscritA Espot' és una iniciativa de l'ajuntament per fomentar la cultura al Pallars Sobirà

Pallars Digital Espot | 6 de febrer de 2023 a les 11:53
El poble d'Espot, en una imatge d'arxiu | Ajuntament d'Espot
L'Ajuntament d'Espot ja ha posat en marxa la 2a edició del seu concurs literari i d'il·lustració. El certamen EscritA Espot té com a objectiu donar a conèixer els atractius del municipi i fomentar la cultura al Pallars Sobirà. Per aquest motiu, convida a escriptors adults i joves a "buscar entre els paisatges aquella història encara no trobada".

Segons les bases del concurs -que va donar el tret de sortida el passat 10 de desembre- els contes de totes les categories participants seran de temàtica lliure, tot i que el jurat valorarà molt positivament les referències a l'entorn d'Espot, la seva cultura, la seva vall, el Parc Nacional d'Aigüestortes i estany de Sant Maurici, així com els Pirineus o l'art romànic de la comarca.

En total, el certamen tindrà quatre categories: la d'adults en català i castellà, la infantil en català i castellà; la categoria d'adults amb un màxim de 2.000 paraules i la infantil amb un màxim de 1.000 paraules.

El termini per presentar aquests relats finalitzarà el proper 19 de març i ja s'han donat a conèixer els premis per a cada categoria, que van des d'una tauleta, un pack aventura familiar amb Ràfting Llavorsí, fins a una estada a l'Hotel Or Blanc d'Espot o un premi de 1.000 euros.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació