Dissabte, 27 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp cau golejat a Pardinyes (5-0) i el CF Pobla trenca la bona ratxa a Vallfogona (2-0)

El FC Rialp aconsegueix un empat de mèrit contra el Pinyana 2021 (2-2)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 6 de febrer de 2023 a les 08:00
Els poblatans acumulaven nou victòries consecutives a la lliga | Josep Molleví
Tristament, s'acaben les paraules per descriure el recorregut del CF Tremp per la Segona Catalana. Tot i l'empenta i les ganes de l'equip per continuar lluitant, aquesta temporada s'està convertint en un autèntic calvari per als de la capital del Pallars Jussà. Aquest diumenge, l'equip va caure de nou per golejada, 5 a 0 contra el Pardinyes

Els del Segrià no van donar cap mena d'opció als trempolins, i en poc més de 45 minuts ja van resoldre amb efectivitat el partit. Amb aquesta última, ja són 13 les derrotes acumulades pel Tremp, que només ha aconseguit sumar els tres punts en una ocasió, el passat 6 de novembre contra el Juneda. El Tremp, doncs, continua cuer del grup quan manquen poques jornades per finalitzar la fase regular.

El Pobla torna a perdre tres mesos després

"Tard o d'hora havia d'arribar". Aquesta és la frase que millor resumeix el que li ha passat al CF Pobla aquest cap de setmana. Després de tres mesos i 27 punts consecutius sumats, els poblatans han perdut un partit, trencant així la ratxa de nou jornades només aconseguint victòries. L'encarregat de trencar la bona dinàmica dels de Santi Fité va ser el Vallfogona de Balaguer, tercer a la lliga, que es va imposar per 2 a 0 en un partit on als blanc-i-vermells no els va sortir res.

Els locals van disposar de la possessió i amb un bon desplegament sobre el camp. Al Pobla, com en altres ocasions, li va passar factura la manca d'encert de cara a porteria, fallant oportunitats clares de gol. Al rival, però, la sort li va somriure, i al minut 24 s'avançava. A la segona, les coses tampoc van sortir, i els de la Noguera remataven l'actuació amb un altre gol al 65. Malgrat el resultat desfavorable, els poblatans semblen no tenir intenció d'abaixar els braços. La nota positiva és que el líder, l'Oliana, va empatar, fet que encara dona ales a l'equip per somniar amb el liderat, que ara es troba a cinc punts.

I a Quarta Catalana, el FC Rialp va aconseguir un empat de mèrit contra un equip fort de la categoria, el Pinyana 2021. Els del Sobirà es van avançar primer al minut 26 gràcies a Adrià Ovando. Tanmateix, a la sortida del descans, els visitants van aconseguir capgirar el marcador en sis minuts. Malgrat tot, els homes de Pito Pasqual no van donar el partit per perdut, i al minut 74 Albert Caselles feia el gol de l'empat, que donava un punt important a l'equip.

El Pàdel Pallars comença la temporada

I després d'uns mesos d'aturada, el Pàdel Pallars ha tornat a competir, en aquest cas per partida doble. El primer equip s'ha estrenat aquest dissabte a la Segona Catalana perdent per 2 a 1 contra el Pàdel Tàrrega. Més fortuna ha tingut l'equip B, que ha començat amb bon peu a Tercera Catalana vencent l'Alpicat B per 3 a 0. Tots dos conjunts, per cert, jugaran com a locals a les pistes de la Pobla de Segur.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Segona Catalana - Grup C
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup B