Dijous, 2 de maig de 2024

El CAT prepara un trenet que recorrerà l'eix comercial de Tremp durant les festes nadalenques

La capital del Pallars Jussà ha programat un ampli ventall d'activitats per gaudir al màxim del Nadal

Pallars Digital Tremp | 14 de desembre de 2022 a les 11:36
El trenet de Nadal anirà acompanyat d'altres activitats per a tots els públics | Lleida.com
L'Ajuntament de Tremp, juntament amb el Comerç Associat de Tremp (CAT) i altres associacions i entitats de la ciutat, han preparat un ampli ventall d'activitats per aquestes festes de Nadal. La principal novetat d'enguany serà el trenet del CAT, que del 22 de desembre al 4 de gener -a excepció dels dies festius- recorrerà l'eix comercial cada matí i cada tarda, tot acompanyat de propostes diverses "per fer de Tremp una ciutat d'esperit nadalenc".

Des del CAT expliquen que l'objectiu és fer una campanya de Nadal "diferent", per canviar i sortir de les propostes habituals. "El trenet no s'havia fet mai i vam pensar podria agradar molt a la gent", afirmen. A més, apunten que "va destinat a tothom, però la finalitat és atraure la gent als comerços, tant de Tremp com de fora". El trenet farà un únic recorregut: sortirà des de La Lira i baixarà pel passeig, per després tornar a pujar per la rambla doctor Pearson; posteriorment anirà pel carrer Soldevila fins a la plaça Capdevila, on tornarà a iniciar la ruta.
 

La tradicional aixecada del ninot tampoc fallarà. Foto: Ajuntament de Tremp


Aquesta novetat, però, anirà acompanyada d'altres activitats, com ara diversos inflables, una xocolatada popular, així com per tallers, cantades de nadales i fins i tot un concert de gòspel. A més, se sortejarà un televisor entre aquelles persones que comprin als comerços trempolins. 
 
Per altra banda, la ciutat també podrà gaudir de les seves activitats tradicionals de Nadal. El dia 25 se celebrà el típic concert a la Basílica de Valldeflors a càrrec de l'Orfeó de Tremp, mentre que més tard, tindrà lloc el quinto de Nadal del CF Tremp a l'Hotel Segle XX. El dia de Sant Esteve serà el torn del teatre, amb la tradicional representació de l'obra Els Pastorets a les 19h.
 

Els més xics podran gaudir de nou del Cucaliu. Foto: Ajuntament de Tremp


A partir del dia 27 començarà una de les activitats preferides per als més xics: el Cucaliu. El Parc de Nadal estarà obert també els dies 28, 29, 30 i 31 de desembre. Les entrades anticipades tindran un cost de 2 euros, mentre que a la taquilla en valdran 3. El Dia dels Innocents, evidentment, estarà marcat per l'Aixecada del Ninot per part de la Casa del Sol Naixent, a partir de les 19h a la plaça de la Creu.
 
Per donar la benvinguda a l'any nou, el pavelló del Casal acollirà la revetlla, que comptarà amb el grup de versions La Tribut FM, mentre que el fi de festa anirà a càrrec del dj Adrià Ortega. I ja durant el 2023, el dia 2 de gener viurà l'arribada del patge reial, que rebrà les cartes de regals dels més menuts a La Lira entre les 16h i les 20h. Tot plegat serà l'avantsala de la Cavalcada de Reis, que com ja és habitual, començarà a les 18h del dia 5 a l'avinguda Pirineus.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació