Divendres, 26 d'abril de 2024
televisió

El programa «Salut i Muntanyes» del Canal 33 visitarà Caregue i Seurí aquest divendres

L'espai presentat per la periodista Eva Clausó va dedicar el capítol de la setmana passada al poble de Llessui

Redacció Pallars Sobirà | 23 de novembre de 2022 a les 12:41
Les pintures de Santi Moix a l'església Seurí protagonitzaran part del proper capítol | Salut i Muntanyes
El programa de Canal 33 Salut i Muntanyes visitarà aquest divendres a les 22:15 h els pobles de Caregue Seurí. L'espai televisiu, presentat per la periodista Eva Clausó, descobrirà a l'audiència els diferents indrets i personatges interessants d'aquests llocs, com per exemple Casa Bellera, la casa rural situada a 1.155 metres d'altitud, i la joiera de Caregue, la Clàudia Bellera. En aquest capítol, Clausó també admirarà les pintures que l'artista Santi Moix va realitzar a l'església de Seurí.
 
En el darrer capítol, emès divendres passat i que podeu recuperar en aquest enllaç, el programa també va visitar el Pallars Sobirà, concretament el poble de Llessui. En aquest cas, Eva Clausó va descobrir qui és la bruixa del Pamano a Instagram i també va esbrinar els secrets de les plantes remeieres

Qui també va protagonitzar el programa va ser el David, la tercera generació d'una família de pastors, però també el Mamadú, el rei del ramat d'ovelles. A més, Clausó va visitar Casa Kiko de Llessui, un referent de la cuina pallaresa, i no va marxar sense provar el Filiberto, les postres nascudes al mateix restaurant, ni tampoc sense aprendre a fer el típic facit de Carnestoltes.

Salut i Muntanyes presenta diferents personatges, històries i elements de gastronomia, cultura, esports i personatges de pobles de muntanya que els donen segell i identitat pròpia. L'espai, a més, permet fer-se una idea concreta i ràpida de la població i el seu entorn per després poder-lo anar a visitar amb més coneixement de les seves particularitats.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació